Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve finále druhé řady dostane posádka vesmírné lodi U.S.S. Cerritos úkol pomoct vesmírné lodi třídy Excelsior na misi prvního kontaktu. (Prime Video)

Recenze (4)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To pokr. příště, to není féééér! Jinak, tak tohle Star Trek jak ho znám již 30 let. Byť poněkud šílený a po velmi dlouhé době, kreslený. Kpt. Soňa Gomezová mluvená sama sebou? A na té absolutně úchvatné lodi U.S.S. Archimedes (Obena class) který je squellým dítětem třídy Sovereign a Excelsior? No sakra. Tímto má Minefield z STE konečně konkurenci. Kvůli čemu, to je snad znalcům jasné.;-) Jen doufám, že to s tím souzněním matka/dcera nebudou ve 3.s. přeháněti, páč mě bavily a baví, ty jejich roztržky. Delfíni v nových SF uniformách (páč to vypadá, že se zatím moc nenosí, krom Cerritosu a v př. několika admirálů apod.) byly fajn oživení, ale nějakou vědu bych z toho nedělal. Pokud chcete supernavigátora, každý ví, že si musíte sehnati Medusana. To dá rozum.;-) ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní zakončení druhé sezóny s parádním cliffhangerem, jen mi trochu vadila přímočarost děje, kdy prostě tvůrci potřebují nějak vyřadit Archiméda a zároveň ho oddělit od Cerritosu, tak si vymyslí (téměř) neprostupnou bariéru, která by dávala smysl v 2D prostoru, nikoliv však v 3D vesmíru, obdobně pak je posádka Archiméda totálně indisponovaná jen aby je mohl Cerritos zachránit, co takhle starý dobrý trik aka "decompress the main shuttle bay, the explosive reaction may kick us out of the way", který zachránil Enterprise v podobné šlamastyce?;) Celkové vyznění dílu je však nadmíru dobré. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádhernej Star Trek. Přesně na tomhle jsem vyrostl, TNG, VOY, DS9. Tohle byla jedna z těch vážnějších epizod, ale pořád s humorem. V téhle sérii snad nebyla představena pořádně žádná nová loď Starfleet, takže tento díl to napravil. A představení Cetacean Ops mě strašně moc potěšilo, protože v The Next Generation k tomu nikdy nedošlo. Prostě nádhera, takový bych chtěl, aby byl Star Trek. Ne Discovery, ne Kelvin. Tohle! ()

Reklama

Reklama