Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti své matky se Holly začne vytrácet až zmizí docela. Pro okolní svět přestala existovat. Při práci pro bulvár je to ale užitečné. Dokud ji nespatří Shayne Blackwell, zdiskreditovaný zápasník MMA. Za zničením jeho kariéry je fotka, kterou pořídila právě Holly. Uzavřou tak dohodu – ona mu pomůže napravit reputaci a on ji pomůže fungovat ve světě, pro který už možná neviditelná není. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (11)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková malá alegorická romance o neviditelné holce, které se život obrátí naruby, když potká chlapíka, co jí vidí. Sem tam mi to nedávalo smysl a v druhé polovině děj trošku kolísá, ale celkově je to tak hezky a mile natočeno, že to vlastně bylo jedno. No a konec je tak krásně kýčovitej, že jsem musel zamačkávat slzu. Olivia Thirlby je kouzelná, Ritchson zahrál na pohodu a těch pár minut pro Megan Fox bylo vlastně v pořádku, protože v jejím případě už asi není o co stát, takže i casting byl OK. Spokojenost. 70% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a neotřelý nápad,který funguje a kdyby tvůrci dokázali ukočírovat tempo a dali filmu méně laciný vizuál mohla to být celkem pecka.Takhle je to jen zajímavý film,který po většinu času nenudí,ale časem bohužel úplně zapadne a sám se stane neviditelným...60% ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kdy si nejsem vůbec jistý, zda jsem se nechal nachytat zbytečným béčkem či viděl zajímavý kus s přesahem :) ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

BIG.NINE.CF tu píše, že Megan Fox má něco s ksichtem. Toho jsem si bohužel během těch necelých dvou minut, kdy byla na scéně, nestačil všimnout a ani to nepovažuji pro tento komentář za kdovíjak důležité. S ksichtem ať si dělá kdo chce co chce, máme demokracii slova i kukuče. Olivia Thirlby se hlavní role zhostila tak na půl a svým prkeným hereckým výkonem tento jinak originální snímek dost pohřbila. Hodně na ní bylo vidět, že hraje něco, s čím se v životě ještě nesetkala a neumí se vcítit do ztvárněmí metafory k lidské, potažmo vlastní ignoranci, která nás provází na každém kroku. Ve výsledku se ale vůbec nejednalo o špatný film, který by se s lepším castingem mohl stát klasikou, jako třeba Duch s Patrickem Swayzem. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Musím konstatovat, že to byl opravdu hezký film. Vesměs to celé nedávalo smysl jako zaklínadlo, že ji vidí jen jeden člověk, že se začala vytrácet úplně, celkově to bylo hrozně zmatečné, jak na ni rodina mohla zapomenout a tak. Tenhle film ale nebyl o logice a pochopení toho co s jí dělo, ale porozumění toho, proč se ji to stalo. Příběh byl o tom, aby nám ukázal, že nejsou důležité pouze naše pocity, ale pochopení a porozumění pocitů ostatních. Jejich bolesti, smutku, ale třeba i lásky. Konec byl dojemný a vlastně takovým ponaučením, jak bychom měli my sami vnímat náš život a chovat se k ostatním. 65% ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní hrdinka, se prokousává životem jako neviditelná osoba (defakto žije životem, jaký by si chtěl zkusit asi každý z nás - dostane se kamkoliv a nikdo o ní neví). Až jednoho dne potká někoho, pro koho neviditelná není. Popcorn movie u kterého netřeba mozek ;) Za mě 95%. Jo a Megan Fox má něco s ksichtem. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Takovéto scifíčko, které je nakonec alegorií, ale má to nápad, spád, sympatické herce a příšernou Megan Fox, která se do té role hodí. Olivia Thirlby je zde jiná, než byla v Dreddovi, o to více možná zajímavá. Podruhé si to nedáte, nevidět to by bylo chybou. ()

Honza2211 

všechny recenze uživatele

Tak především Vážení: hlavní roli tady NEHRAJE Megan Fox (hraje tam sotva 5 min.! a to jako totální barbína, takže chlapi - tuhle ne!), ale Olivia Thirlby - ta zase vypadá daleko lépe na plakátu než v samotném filmu. Teď plusy: příjemný, dívatelný, absolutně nezatěžující příběh dvou mladých lidí - boxera a mladé dívky (Olivia), která se ho snaží podporovat. Film se snaží být po celou dobu mílý, zajímavý a koukatelný, ale je to celé bez většího nápadu i logiky. Uvidíte pár zápasů hlavního aktéra v boxerském ringu, jinak je to příjemná vztahová fantasy s melodramatem. Olivia jen v jedné scéně ventiluje svůj potlačený vztek a zklamání ze své situace. Není tam žádná krev (tedy jen pár boxerských úderů), žádné násilí, totální odreagovačka. Chtěl jsem, aby se film vydal trochu jiným směrem, bylo to trochu rozvleklé bez většího nápadu, mnohdy tomu něco více chybělo.. asi to byl záměr režisérky. Jak budu mít přítelkyňi, klidně se s ní na tento film o víkendu podívám.. Takže za mě maximálně jen dobrých 40%. PS: jo a největší kočka v tomto filmu? Justine Cotsonas (!).. na chvíli na minutu ve vedlejší roli. ()

Nektarinka 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět, hlavní herečka mi bohužel moc nesedla. Každopádně Alan Ritchson je fešák a to samé a ještě více platí o Megan Fox. Byla jsem hodně zvědavá jak to celé skončí a i když jsem si závěr představovala jinak, film to byl dobrý! ()

Reklama

Reklama