Reklama

Reklama

Anima

Trailer
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2019, 15 min

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Radiohead sice poslouchám celkem krátce, ale stejně si myslím, že můžu říct, že jejich hudbu (ne všechno, ale vlastně celkem překvapivé množství) miluju. No a neméně pozitivní vztah mám i k panu Andersonovi, takže když jsem se dnes dozvěděl, že Tom a Paul spojily své síly a stvořili krátký hudební film, který mohu ihned shlédnout na netflixu, byl jsem celkem nadšen A po shlédnutí nemohu říct, že bych byl vyloženě zklamán, i když mi to ani úplně stoprocentně nesedlo. Hudba skvělá, zrežírováno je to taky mistrně, ale nevím nevím. Žádnou zvláštní odezvu to ve mě nevyvolalo. 7/10 ()

van_Gogh 

všechny recenze uživatele

Choreografická čtvrthodinka klidu. Tak bych popsal třemi slovy tento výtvor. Prostředí českého metra a ne zcela jasný příběh o Thomu Yorkovi, který chce vrátit ženě zapomenutou tašku. Je mi jasné, že se to mnoha lidem líbit nebude, ale to je jen o vkusu. Celou dějovou linkou nás doprovází hudba hlavního hrdiny. Skvělá choreografie dává ANIMĚ další rozměr. Celkově je to velice povedený krákometrážní film. 95% ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

4* moderní balet občas můžu a když má ještě zajímavou choreografii, tak neodolám. O Thom Yorkeovi jsem slyšel poprvé a tento čtvrthodinový videoklip mi docela sedl. Takže komu nevadí lehká elektronická hudba a má lehce sentimentální náladu, tak mu to může taky padnout do noty. Za sebe doporučuji a možná některé nalákají i pražské scenérie. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Asi promo, asi trailer, asi ukázka, asi delší videoklip. Kdo ví. Na Netflixu to prostě vyskočilo. Dobrá jména jak na režisérské sesli, za kamerou, tak i před ní. A spolu s tím myslím i Prahu, která mne nečekaně překvapila jako vedlejší role. To vše dohromady dává tuto divnostu, která zcela jasně a oprávněně se mnoha lidem nemusí líbit a nechápat ji. Ani já si nebudu hrát na to, že to chápu. Ale jednoznačně jsem byl osloven. Jednoznačně mi docela sedla i muzika. A jednoznačně jsem se na to rád podíval. I když to byl prostě trip. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to téměř perfektní - hudba, choreografie, Praha, kostýmy, kulisy. Jen se teda nemůžu zbavit dojmu, že Anderson vidí běžnou lidskou práci od 8 do 4 jako jakési peklo ve stylu dystopické 1984. Tedy to je aspoň má interpretaci toho klipu. Až se chce skoro říci: Dear Mr. Anderson, it is not so bad. That´s real life :-) ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Praze v metru a na Malé Straně. Využity byly také tramvaje Pražské integrované dopravy. (hansel97)

Reklama

Reklama