Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 1

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Recenze (72)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pane jo! Tohle bylo sakra hustý! Film je vlastně vědomý amatérismus, kde hlavní tvůrci vymysleli kostru jednoduchého příběhu a tu situují formou skryté kamery do veřejného prostředí a situací, kde jsem teda místy doslova zíral. Něco na způsob Borata, ale akčnější. Tohle může vzniknout fakt jen v Americe. :-) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Objektivně totální číčovina, jenže mě to záhadným způsobem bavilo a vlastně jsem se docela dost zasmál. Eric André je správnej, sympatickej debil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Záchodový americký humor s fekálním a zvráceným podtextem se skrytou kamerou s naprosto odzbrojující Tiffany Haddish, která si rve nejzajímavější výkon v kariéře. Komu se líbil Bad grandpa apod, tak si i tady příjdé na své. Občas je to až moc cringe a cheesy, ale zasmát se dá. Zaujalo znásilnění gorilou a šílená scéna se zvracením v klubu. 6/10. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k Eric Andre Show jsem čekal větší koule, je to průměrná poloviční hidden-cam zábava zhruba na úrovni (co matně vzpomínám) Bad Grandpa. Zasmál jsem se jednou, během pranku s gorilí jebačkou do zadku. A vida, koho během finálních titulků nevidím - jedním z producentů Jeff Tremaine. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto díla je nezbytné si co nejrychleji uvědomit, že zde vážně figurují jen 4 herci a pár ,,podržtašek" které hercům dělají akorát tak křoví. Já tohle pochopil zhruba u druhé scény a film si díky tomu neuvěřitelně užil. Snímek bych nejlépe přirovnal ke kompilaci skrytých kamer provázaných společným příběhem přesně jako u filmu Jackass Bad Grandpa. Mé sledování provázelo několik záchvatů smíchu, což se mi moc často nestává a tak si toho velice vážím. Příběh sice velice průměrný, ale za tu komedii, která je velice kvalitní, dávám plný počet! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nad niektorými prankami sa dalo pobaviť, no iné nemali žiadnu úroveň. Možno keby film pozerám ako tínežder, užijem si ho viac. Alebo nie sú projekty so skrytou kamerou jednoducho moja krvná skupina? Neviem. Nebolo to zlé a oceňujem snahu aktérov, že sa nebáli vystaviť rôznym bláznivým situáciám, avšak na to, že malo ísť o komédiu, som sa naozaj zasmial len výnimočne. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak sprosté, úchylné a infantilné, až to trochu pobavilo. Určite sa pritom človek nenudí. Na také zabitie času akurát. Slabší priemer. 55/100 ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Súbor krátkych scénok, gagov, skečov, z ktorých sa vydarí len pár a zvyšok sú trápnosti alebo hnusy, ako je ruka v mixéri, ale najmä prechádzanie od homosexuálnych bozkov až k obrátenej zoofílii. Celé mi to pripadalo ako nepodarený Borat, často sa mi dvíhal žalúdok a cítil som sa za hercov trápne. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, tvůrci se to snažili natočit jako příběh, ale přitom se jedná o scénky, které jsou natočeny skrytou kamerou. Jako bavil jsem se, některé scénky byly fakt vtipné, resp. reakce těch lidí, ale bylo to hodně sprosté, to filmu dost uškodilo, přitom vůbec nebylo zapotřebí používat taková sprostá slova. Každopádně chválím za nápad a dávám 3*. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Veľa sa hovorí o dichtonómii Borat - Bad Trip, ktorá mi príde nepresná. Borat bol výsostne politickou satirou, v Bad Tripe sa politický humor zjavuje skôr v narážkach. Líši sa aj samotný princíp filmu. Borat je bizarnou paradokumentárnou road movie, čiže žánrom, z ktorého vychádza aj Bad Trip. Ten je však skôr naratívne ľahko zjednotenou sériou gagov, robených repetitívne na skrytú kameru. Skôr než film tak pripomína obskúrnu show, zaliatu do "filmovejšej formy". Ide o diela podobajúce sa rétorikou svojho humoru, pri bližkom pohľade však ide o vcelku autonómne a svojbytné filmy, ktoré nemusia mať potrebu pridŕžať sa analógií s niečím iným. ()

DanteZ 

všechny recenze uživatele

Hvězda navíc za Tiffany haddish, která (mimo jiné brázdící státy ve fízlácké káře bez dveří) si to celé krade pro sebe. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Jackassovsky (ako i trocha Borat ci Bad Grandpa) styl komedie, ak sa vam tento styl humoru paci tak nie je co riesit. mne prislo ze mnozstvo vtipov ktore ma nerozsmiali bolo viacej, ale ked uz sa tvorci trafili do cierneho tak som sa smial nahlas... ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

To vážne je toto v súčasnosti prestava zábavy? Pubertálny trápno-úchylno-fekálny "humor"? No díky! Toto by na mňa zabralo možno v 15ke, ale určite nie v nejakom zrelšom veku. Nehovorím, že by bolo všetko úplne oničom, možno takých 10% hlášiek a scénok boli fajn, ale to je predsa len málo na to, aby sa niečo dalo považovať za kvalitný alebo vydarený. A už vôbec nie, keď sa má jednať údajne o komédiu. Toto určite nie... Odpad! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Eric André je jeden z nejvtipnějších lidí na světě. Tady spojil síly s tvůrci Jackass, Bad Grandpa atd. do komediální šílenosti, která kombinuje budy movie dějovou komedii se skrytou kamerou. Jako nejsem na to moc pyšný, hlavně po scéně v zoo, ale smál jsem se tomu tu necelou hoďku a půl jako kretén. 8/10 ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je to nechutný, trapný. Nemá to žádný děj, je to plný scének, které, ale nejsou vtipné, spíše naopak. Nemám rád filmy, kde jsou schválně ukázány zvratky a hovna, a to ve větším než menším množství a považuje se to za bůhví jak vtipné. Ta skrytá kamera a rádoby autentický reakce, byly nahraný, to pozná každý malý dítě. ()

Reklama

Reklama