Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 2

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (72)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je to nechutný, trapný. Nemá to žádný děj, je to plný scének, které, ale nejsou vtipné, spíše naopak. Nemám rád filmy, kde jsou schválně ukázány zvratky a hovna, a to ve větším než menším množství a považuje se to za bůhví jak vtipné. Ta skrytá kamera a rádoby autentický reakce, byly nahraný, to pozná každý malý dítě. ()

MrsTecka 

všechny recenze uživatele

Místy až zbytečně dlouhé a zbytečné natahování, ke konci už mě to moc nebavilo. Ale když na to přišlo, chlámala jsem se smíchy. Být to trochu kratší, je to film přesně pro mě, když potřebuju vypnout a jen se smát. Super parodie otřepaných filmů s autentickými reakcemi. Velmi kladně hodnotím český dabing! ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k Eric Andre Show jsem čekal větší koule, je to průměrná poloviční hidden-cam zábava zhruba na úrovni (co matně vzpomínám) Bad Grandpa. Zasmál jsem se jednou, během pranku s gorilí jebačkou do zadku. A vida, koho během finálních titulků nevidím - jedním z producentů Jeff Tremaine. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, tvůrci se to snažili natočit jako příběh, ale přitom se jedná o scénky, které jsou natočeny skrytou kamerou. Jako bavil jsem se, některé scénky byly fakt vtipné, resp. reakce těch lidí, ale bylo to hodně sprosté, to filmu dost uškodilo, přitom vůbec nebylo zapotřebí používat taková sprostá slova. Každopádně chválím za nápad a dávám 3*. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ako naozaj má tento film len 54%? Konečne dobrá komédia od netflixu, ešte k tomu s dabingom. Ja som sa bavil. Miestami sa to podobalo aj na legendárnych Jackass. Nadávkami ozaj nešetrili. Ale keď pozriem tie percentá niekedy naozaj nechápem kde užívateľom hlava stojí. Odporúčam zapnúť vez víkend, na dobrý oddych. Záverom sa asi inšpirovali komédiou niekto to rád blond. Zároveň aj hodnotenie s číslom okrúhle 9.300, žeby som naozaj stihol dáť do leta aj 10K? 4* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scény v kavárně a v autobuse v New Yorku jsou jedinými scénami v celém filmu, kde nikdo není cenzurován. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama