Reklama

Reklama

Pokračovanie seriálov Domček z karát (l.-4.) a Ťah kráľom (l.-4.), v ktorom sa opäť s stretávame s bezcharakterným karieristom a intrigánom Francisom Urquartom. Po tom, čo získal a upevnil svoju moc doma, začína realizovať svoje rozpínavé plány smerujúce do zahraničia. (STV)

Recenze (7)

Aky 

všechny recenze uživatele

Kdybych předtím neznal americkou verzi se Spaceym, dal bych asi o hvězdičku víc. Na druhou stranu body přináší britské prostředí a jistá elegance. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Závěrečná část trilogie z nejvyšší britské politiky, kde i všehoschopný premiér (Ian Richardson) poznává, že kdo čím zachází, tím také schází. ()

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Až moc moc moc velký vykrádačka skutečného konce Margaret Tharcherové. Když jsem na to koukal, jako bych četl v jejím životopise z roku 1990. Zajímavý konec to trochu zachránil, ale jinak poměrně pád oproti dvěma předchozím sériím. ()

joseee 

všechny recenze uživatele

Briti zase raz dokazujú, že sú nielen tvorivejší ako Američania, ale im stačí menej priestoru aby povedali viac. ()

JC_Gucci 

všechny recenze uživatele

Třetí a poslední díl je po "House of Cards" a "To Play the King" bohužel i nejslabší. Po zajímavých postavách z minulých dílu se slehla zem, příběh nijak nenavazuje. Navíc se zde dozvídáme nové skutečnosti z minulosti hlavní postavy, o kterých dřív nebyla ani zmínka. Intriky, manipulace a vraždy se tu přesouvají na mezinárodní úroveň a přestože poskytují zajímavé situace, spějí k předvídatelnému konci. Chvílemi jsem měl pocit, že i Ian Richardson ze svých hereckých výkonů trochu polevil. Jako zakončení příběhu určitě stojí "The Final Cut" za shlédnutí, ale bohužel narozdíl od předchozích dvou dílů už nezvládá udržet napětí, nepřináší velká překvapení a nezanechává pocit, že chci vidět víc. Možná spíše uspokojení, že už je konec. ()

Reklama

Reklama