Reklama

Reklama

První pondělí

(seriál)
USA, 2002, 13x45 min

Kamera:

Hugo Cortina

Hrají:

Joe Mantegna, Linda Purl, James Garner, Charles Durning, James McEachin, James Karen, Lyman Ward, Gail Strickland, Hedy Burress, Camille Saviola, Joe Flanigan, Dean Stockwell, Laura Putney (více)
(další profese)

Soudce Joe Novelli (Joe Mantegna – Myšlenky zločince, Kmotr III) nás v každé hodinové epizodě strhujícího dramatického seriálu První pondělí vezme na návštěvu Nejvyššího soudu. Uvidíme, jak se jeho členové potýkají s novinovými titulky, jak pozorně zvažují všechny možné následky, které by jejich případné reakce mohly způsobit. Při řešení případů, které jsou svou podstatou nové, se čtveřice mladých zaměstnanců, pracujících pro soudce Novelliho i pro předsedu nejvyššího soudu Thomase Brankina (James Garner – The Rockford Files, The Notebook), snaží najít svou vlastní cestu, jak napomoci jejich objasnění. Každý z nich chce být slyšen, všichni se snaží přispět svým názorem, a aby našli skutečné důkazy, používají někdy neotřelé, radikální i riskantní metody. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

anderson 

všechny recenze uživatele

Medzi JAGom a NCIS vytvoril Bellisario túto sériu o amerických sudcoch. Je to plné pátosu a vlasteneckých blábolov a chvalabohu to ukončili po 13. epizódach. (31.1.2009) ()

Reklama

Reklama