Reklama

Reklama

Dr. Stone

(seriál)
  • Japonsko Dokutasuton (více)
Trailer 2
Japonsko, (2019–2025), 27 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Riičiró Inagaki (komiks)

Scénář:

Júičiró Kido

Hrají:

Júsuke Kobajaši, Gen Sató, Makoto Furukawa, Kana Ičinose, Júiči Nakamura, Ajumu Murase, Kengo Kawaniši, Manami Numakura, Mugihito, Reina Ueda, Tomoaki Maeno (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(68)

Obsahy(1)

Je to již několik tisíciletí, co lidstvo zasáhl neznámý záblesk světla a proměnil všechno v kámen. Mladý, po celou dobu zkamenělý středoškolák Taiju Oki se probouzí do pustého světa a nechce věřit svým očím. Je snad jediný naživu? Omyl! Jeho kdysi dávný, do vědy zapálený kamarád Senku se probudil o několik měsíců před ním a spřádá víc než ambiciózní plán: Vybudovat od základu pomocí vědy novou lidskou civilizaci. (Scalpelexis)

(více)

Diskuze

Elerrina

Elerrina (hodnocení, recenze)

Tak samozřejmě, že je to značně přepálený a nerealistický. Už od těch počátečních předpokladů, že kyselina dusičná vám kape ze stropu v jeskyni a kyselinu sírovou máte o pár kiláků dál někde v jezírku.

Na druhou stranu, zrovna u nás v Čechách se v Hromnicích vyráběla kyselina sírová drcením a louhováním břidlice. Takže i když všechny ty zobrazené postupy nemusí být funkční, daly by se asi najít alternativy.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Ep17: Otřesná epizoda. 10 Bilionů nesmyslů, vůbec mě nezajímají ty další postavy. Celou dobu machry, machry, pak slzička a zpět k machry, machry. To tak.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Dr. Stone je pro mě nejlepší, když skutečně se věnuje vědě, pokusům. Stačí mi, když si to Senku řídí a ostatní mlčí a dělají, jak on chce. Protože když začnou ostatní dělat něco dle sebe, mluvit či snad myslet, jde to od 10 k 5.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Příští kolo tuším drop. "Weapons of science". A soupeř úplně dokonale na slovo ví, co druhý plánuje. Věda hadr.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Někoho ten kontrast či opak bude bavit, ale dát sohromady shounen žánr s vědou, to chce koule. 20 biliónů koulí.

Reklama

Reklama