Reklama

Reklama

Kengan Ashura

(seriál)
  • Japonsko Kengan Ašura (více)
Trailer 1
Japonsko, (2019–2024), 19 h 54 min (Minutáž: 24–28 min)

Předloha:

Yabako Sandrovich (komiks)

Scénář:

Makoto Uezu, Go Zappa

Hrají:

Tacuhisa Suzuki, Džódži Nakata, Jumi Učijama, Tecu Inada, Džun'ja Enoki, Daisuke Namikawa, Daisuke Hirakawa, Fumihiko Tačiki, Jasujuki Kase, Jukana (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(48)

Ohma Tokita vstoupí do skrytého světa, kde se spory mezi velkými společnostmi řeší brutálními zápasy gladiátorů. Zapomeňte na peníze. On chce jen zápasit. A vyhrávat. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (6)

tkey 

všechny recenze uživatele

Znázornění souborů je poměrně reálné nebo spíš má základy v reálném světě, ale je k tomu samozřejmě přidané klasické anime, "you beat me, now I turn super-mode on". Celkově mě to bavilo i přes absenci dějové linky, která umírá bezostyšně na lavičce. Uvidíme, co přinesou dále. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Seriál hodnotím po 24. dílech, které dosud vyšli, takže seriál ještě není ukončen. V tomto anime nějaká hlavní dějová linka není. Dějová zápletka je okrajová a zatím nedůležitá, ale postupně se vyvíjí. Vlastně celý seriál je probíhající souboj za soubojem. Souboje jsou dobře navržené. Jediný problém je, že souboje přerušují sny a příběhy bojovníků, které jsou ale úplně nezajímavé a tím souboj ruší. Naštěstí po cca 12 dílech přidají autoři na brutalitě a zápasy jsou rázem zajímavější. Uvidíme po zhlédnutí celého seriálu (až vyjde), ale zatím velice průměrné anime. Animace je na profesionální úrovni a technickému stavu se nedá téměř nic vytknout. ()

Meriol 

všechny recenze uživatele

Další anime od Netflixu, kde jsou hlavním námětem souboje mezi jednotlivými postavami. Pokud Vás zajímají pouze bojové scény, pak si při sledování Kengan Ashura rozhodně přijdete na své. Hlavní dějová linka, jestli se to tak vůbec dá nazvat, se odehrává pouze na pozadí a není příliš důležitá nebo originální. Animace jsou zpracovány velmi kvalitně, jak lze od tohoto filmového giganta očekávat. Bohužel kromě soubojů, které jsou místy protkány povětšinou fádní minulostí postav, není na tomto anime nic dalšího k vyzdvižení, a proto spadá spíše ke slabšímu průměru. Náročnějšímu divákovi nelze shlédnutí zcela doporučit. ()

Galerie (120)

Reklama

Reklama