Reklama

Reklama

Noční plameny

Trailer 1

Obsahy(1)

Film Noční plameny sleduje osamělou, emočně labilní Melindu (Tilda Cobham-Herveyová), která pracuje na čerpací stanici. Život ve stínu její extrovertní a mnohem sebevědomější kolegyně (Suki Waterhouseová) už ji k smrti vyčerpává. Když stanici přepadne zoufalý Billy (Josh Hutcherson), který potřebuje urychleně sehnat peníze, Melinda využije příležitost k tomu, aby se s lupičem spojila, bez ohledu na to, zda bude někdo zraněn. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jehož největším plusem je bezesporu nepředvídatelnej děj, kterej se odvíjí od nepředvídatelnýho chování Melindy(Tilda Cobham-Hervey). Ta má v hlavě "trošku" vyjebáno a divák tak netuší a může jen odhadovat jakým směrem se bude film ubírat dál. Čímž mě snímek udržoval v pozornosti až do(podle mě) odfláklýho a nevýraznýho konce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

„Ahoj, jsem Melinda, a taky jsem trochu magor. Chceš cigáro?“ Hned v prvních minutách mě Tilda Cobham-Hervey přesvědčila, že s ní to tady úplně procházka růžovou zahradou nebude. Má to ale ten krásný nádech absurdistánu jak od bratrů Cohenových a i když se tu všichni ostatní chovají jak kreténi a jdou Melindě pro příběhový postup jasně na ruku, zatímco Melinda je ještě parádní psychotik, tak na tři hvězdy to svým lokálním vzezřením na území jedné maloměstské americké benzínky dokázalo dost pobavit. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi víceméně líbil, byl zaměřený hodně na psychiku hlavní postavy což na jednu stranu já mám rád, uhm asi bych úplně vynechal část kdy se ho snažila no přefiknout řekněme, absolutně scéna k ničemu, absolutně jsem tu scénu nepochopil proč tam vůbec je.... Ale krom tohodle to bylo příjemná podívaná.... Kamera, střih, příběh, pointa a herecké obsazení vše musím říct že bylo vícemene na jedničku.... Mám rád filmy kde se to odehrává víceméně v jednom prostředí a sem tam nějaká postava a tohle mi ten film dal.... Hlavní postava nedá se říct že by byla Kladna ani záporná, to byla prostě postava která se dostala do určité situace a prostě no ukázali tam poměrně realitu (konečně to nebyla postava co by hned věděla co má dělat a hned nebyla pomalu jak terminátor).... Pro mě film splnoval vše na co rád koukám (až na tu scénu s tím že se ho snažila "zneužít" absolutně scéna o ničem).... 5 hvězd 98% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý, jednoduchý príbeh, trochu nápaditosti a štipka psycha a dá sa aj za málo urobiť dobrý film. Podľa mňa vydarený film, ktorý samozrejme mohol vyťažiť ešte viac, pretože námet vskutku vydarený, Mike Gan sa ale ešte musí vycibriť režisérsky aj scenáristicky. Každopádne je mimoriadne chvályhodné, že tu nenájdeme prakticky jedinú hluchú minútu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V krátké době moje druhá velká divácká spokojenost s minimalistickým "pumpařským" thrillerem. Ale zatímco u halucinačního slasheru Open 24 Hours (2018) jsem zaokrouhlil nahoru na plný počet, tady mi v tom zabránilo nemastné neslané finále a nijaký nevýrazný závěr. A přitom se nabízelo tolik lepších, šťavnatějších variant, rozehrané to bylo skvěle... Možná scénáristovi došla fantazie, kdo ví. Ale jinak se první tři čtvrtiny jede přes 90%, scénář je trochu příbuzný tomu druhu černohumorných a groteskních "coenovských" zašmodrchanců, které mám tolik rád, a k tomu herecky exceluje představitelka Melindy, které tak dlouho parádně haraší v kouli, až jí tam rupne úplně. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama