Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Andri pracuje jako šéf policejní stanice v malém přístavním městečku na východě Islandu. Rutinu maloměstské existence mu jednak naruší návrat odloučeně žijící manželky Agnes, která se oproti jeho předpokladům vrací s novým přítelem. K tomu navíc rybáři z moře vyloví torzo lidského těla ve chvíli, kdy se v přístavu chystá zakotvit mezinárodní trajekt z Dánska. Andri spolu s kolegy Hinrikou a Ásgeirem dojde k závěru, že vrah musí být na palubě. Navíc předpověď hlásí silný blizard, takže hrozí, že z městečka nejen, že neunikne vrah, ale ani nikdo jiný. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako rozjezd série to bylo výborné. Pro mě známé prostředí, byť mi chvíli trvalo, než jsem se úplně přesně chytil a ujistil, že je to opravdu Seyðisfjörður, přes který jsem loni v létě jel. Škoda, že jsem to nevěděl, hned bych si městečko prošel víc, než se stalo. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Natahováne...ve filmu by to zabralo 10 minut a tady úplně zbycetne natahujou téměř na hodinu.... ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasně tísnivá atmosféra, která by se dala krájet (nebo v tomto případě spíš sekat sekáčkem na led), výborné obsazení a můj milovaný Island. Skvělý začátek a těším se na další díly... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý a originálny pilot. Na breh menšieho mesta prichádza trajekt z Dánska, a zrejme sa na ňom odohral zločin. Z lode nikto nemôže odísť, problémy ale robí tvrdohlavý kapitán. Navyše je na Islande brutálne počasie, takže sa uzatvára letisko a cesty. No a máme tu aj telo bez hlavy, rúk a nôh. A zatiaľ jedného podozrivého, takže s istotou môžeme povedať, že to nie je páchateľ. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě mohu říct, že jsem viděl začátek typicky severské záležitosti. Nemůže chybět tradiční pochmurná atmosféra, kosa, až se v zatáčkách lámou malamuti a charismatický hlavní hrdina. Ten se tvůrcům tentokrát opravdu povedl, Ólafura Darriho Ólafssona vidím vždycky rád. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama