Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Andri, šéf policejní stanice v islandském přístavním městečku má na krku vyšetřování vraždy. V cele mu sedí muž, který je napojený na litevskou mafii, město je odříznuté od zbytku země sněhovou bouří a je jen na Andrim a jeho dvou kolezích, aby se pokusili s případem pohnout. Spolu s cestujícími z trajektu, kteří zde nechtěně uvízli, se do městečka vrátil také Hjörtur, jenž byl před lety odsouzen za to, že zavinil požár, v němž zemřela dcera Andriho tchána. Jak policisté odkrývají nové stopy v komplikujícím se vyšetřování, začíná padat podezření na Hjörtura. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

octopuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zasněžené, studené krimi drama ve stále oblíbenějších mini sériích na ČT2. Hlavní hrdina Andri tedy není bůhví jakej sympaťák. Moc toho nenamluví a sraček má poměrné hodně, hlavně v osobním životě. Ani se mu nedívím,že raděj tráví čas ve vánici a řeší dost nepříjemnej případ, který nevěstí nic dobrého. Jeho EX si domů přitáhne amanta a chce, aby s ním Andri dobře vycházel a hned ho zatáhne do celé rodiny včetně dětí. To je teda dost přes čáru, takže Andrimu nezbývá než zatnout zuby a zakousnout se do podivného trajektového případu, kde je osazenstvo příjemné, jak puštěnej plyn a všichni se můžou strhnout, aby pomohli. Takže jsem velice zvědavá , jak tenhle islandskej nářez dopadne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Čo je moc to je príliš, druhý diel ponúkne toľko bizarných náhod až z toho vznikne strašne prestrelená banálnosť. To že na oko majú postavy ľudský rozmer je pekné ale sú vstavané, vystavené do strašného klišé. Tento diel ma úplne dorazil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda rozvrhuje figúrky na šachovnici, čo je síce osožné, ale trochu nezaujímavé. No a predovšetkým nás čaká istý útek ako vystrihnutý z mnohých westernov, až som neveril, že k takémuto klišé sa tvorcovia uchýlia, keďže ide o vážne mienený, temný seriál. Línia s Litevcom sa zdá byť zatiaľ najslabšia, uvidíme, čo z nej vyplynie. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby si udrželo úroveň prvního dílu a krásně zamotalo děj, více jak první část, která spíše rozdávala karty. Navíc se povedl konec, který tak krásně navnadil na další díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jsem spokojen, druhá epizoda navázala svou atmosférou na předchozí díl, průběh událostí kolem zadrženého Litevce mi silně připomněl tragikomický seriál Fargo, zima mi zalézala za nehty ještě více než v první části, tvůrcům se dařilo udržovat napětí a bavila mě i zajímavě se rozvíjející zápletka. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama