Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Už to vypadá, že se rodinná situace Andriho začíná obracet k lepšímu, ale v tu chvíli přichází zásadní odhalení. Má v ruce jednoznačný důkaz, kdo má na svědomí vraždu starosty, ale to ho staví před nelehké rozhodnutí. Ukazuje se, že vraždy nedávných dní byly vyústěním událostí z minulosti zdánlivě poklidného a bezúhonného městečka. Nemalou roli v celé situaci zjevně má hoteliér Gudni, který se ale tváří, že nemá nejmenší ponětí, proč ho policisté chtějí vyslýchat. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka z konce minulého dílu tentokrát vyřešena rychle a nepřekvapilo jak. Průběh epizody byl dobrý, rozhodně nezklamal, a klasický závěr, který připravil pódium pro poslední dějství. A je se podle mě na co těšit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na fakt, že tvorcovia nakrúcajú V pasti ako mozaiku prepletených príbehov, kde má komplikované vzťahy aj hlavný vyšetrovateľ, tak sa aj prípady riešia na osobnejšej báze. Bola radosť sledovať, ako sa Andri vysporadúval so situáciou, ale zároveň sa choval stále ako profesionál. Čo neznamená chladne, ale musel skrátka ísť cez vlastné pocity a svedomie. No a povedal by som, že práve svedomie je to, čo nakoniec rozhodlo. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo příběhu sice mírně zvolnilo, ale byl pro to dobrý důvod. Zatímco se rodinné vztahy neoddělitelně proplétaly s policejním vyšetřováním, tiše jsem doufal, že nedojde na zbytečné výlevy citů. Jenže tady jsem na Islandu, tady se americké manýry příliš nenosí, takže jsem spokojený až nadšený. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se blížíme k rozřešení, ale pořád je to napínavé jak guma od spartakiádních trebek. Sbalit bývalého tchána za vraždu není tedy nic moc, ale krásně to do sebe začíná zapadat... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama