Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco zuří sněhová bouře, v přístavním městečku se odehrává několik dramat. Ve vánici se ztratily děti a z vězení uprchl gauner spojovaný s litevskou mafií, který sem přijel na palubě dánského trajektu. Kvůli počasí se také z hlavního města nehne tým specializovaných vyšetřovatelů. Případ vraždy proto řeší šéf místní policejní stanice. Jenže tělo, které uskladnil s kolegy dočasně v mrazírně, zmizelo. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Našťastie tu nemáme niektoré klišé ako minule, naopak sa nám dostáva už aj nejakých tých emócií, najmä pri rodinnej večeri/obede, ako to už u Severanov, a Čechov, býva. Hriechy minulosti sa neodpúšťajú, navyše ak ani dnes nepatríte medzi elitu dediny. Záverečný zvrat je prekvapivý v tom smere, že si poviete, prečo polícia od začiatku nerátala aj s touto alternatívou. Tu z nich scenáristi robia trochu blbcov, ale iným spôsobom ako v druhej epizóde. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevidím důvod měnit hodnocení, protože si seriál i ve třetí epizodě drží stabilní kvalitu. Musím říct, že se jedná o jeden z nejlepších počinů, pokud ho sledujete v letním období, funguje lépe než klimatizace. Taky jsem si chvílemi připadal jako v reklamě na nějaký obchodní řetězec, to je tak, když se pustí do rozhovoru Perla a Maggi:-) ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím si série drží celkově stejnou úroveň. Na začátku dílu se rozuzlí otevřený minulý závěr, na který naváže děj a přijde další zajímavé zjištění přesně na konci. Sice jednoduché, za to účinné schéma. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že nám do děje přijde další postava, kterou nebudu mít ráda. :D Děj se sune pomalu dopředu, chybí mi tam trochu akce. Popravdě jsem se těšila hlavně na to počasí. :D ()

Reklama

Reklama