Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco zuří sněhová bouře, v přístavním městečku se odehrává několik dramat. Ve vánici se ztratily děti a z vězení uprchl gauner spojovaný s litevskou mafií, který sem přijel na palubě dánského trajektu. Kvůli počasí se také z hlavního města nehne tým specializovaných vyšetřovatelů. Případ vraždy proto řeší šéf místní policejní stanice. Jenže tělo, které uskladnil s kolegy dočasně v mrazírně, zmizelo. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevidím důvod měnit hodnocení, protože si seriál i ve třetí epizodě drží stabilní kvalitu. Musím říct, že se jedná o jeden z nejlepších počinů, pokud ho sledujete v letním období, funguje lépe než klimatizace. Taky jsem si chvílemi připadal jako v reklamě na nějaký obchodní řetězec, to je tak, když se pustí do rozhovoru Perla a Maggi:-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Našťastie tu nemáme niektoré klišé ako minule, naopak sa nám dostáva už aj nejakých tých emócií, najmä pri rodinnej večeri/obede, ako to už u Severanov, a Čechov, býva. Hriechy minulosti sa neodpúšťajú, navyše ak ani dnes nepatríte medzi elitu dediny. Záverečný zvrat je prekvapivý v tom smere, že si poviete, prečo polícia od začiatku nerátala aj s touto alternatívou. Tu z nich scenáristi robia trochu blbcov, ale iným spôsobom ako v druhej epizóde. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím si série drží celkově stejnou úroveň. Na začátku dílu se rozuzlí otevřený minulý závěr, na který naváže děj a přijde další zajímavé zjištění přesně na konci. Sice jednoduché, za to účinné schéma. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zpracovává starý Guðmundur (Sigurður Karlsson) ulovenou zvěřinu zavěšenou na československém traktoru ZETOR 7745 (vyráběném od roku 1986). (Michalechal)

Reklama

Reklama