Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starý Gudmundur v dobrém úmyslu, aby nespadla lavina na město, odpálil nálož, aby sníh svedl jinam. Jenže lavina strhla elektrické vedení, takže přístavní město se ocitlo v naprosté tmě. Andri se snaží zraněnému starci zajistit pomoc, ale povětrnostní podmínky brání vzletu helikoptéry z nemocnice. Policistka Henrika se seznamuje blíže s Rognvaldurem, který po autonehodě je na vozíku a tráví čas pozorováním života ve městě dalekohledem ze svého odlehlého domu. Díky tomu byl svědkem nejedné události, která by mohla zásadně posunout vyšetřování vraždy. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda naplno ukazuje, že V pasti je minimálne rovnako mozaika príbehov v jednom meste, ako detektívka. Mňa baví viac to vyšetrovanie, ale aj tu sú staré krivdy a ako sa ukáže, vedú k ďalším zločinom. Tvorcovia vedia, ako jednotlivé epizódy ukončovať. Trochu diváka uchlácholia, aby nakoniec vytasili ťažší, epickejší kaliber. Ako vo štvorke, tak aj v päťke. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už, už jsem si myslel, že udělím páté epizodě jen tři hvězdičky, protože jsem měl pocit, že poněkud upadlo tempo a díl mi přišel trochu nezáživný, pak ale došlo přece jen ke zlepšení, dozvěděl jsem se několik podstatných skutečností a závěr byl vyloženě povedený, takže 4*. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to s podivem, ale seriál si celou dobu udržuje stejnou úroveň. Tenhle díl byl zpočátku takovou odbočkou, ale nakonec pro děj dost významný. A město je uvězněno více něž předtím. ()

Reklama

Reklama