Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starosta města Hrafn uhořel ve své garáži, kde někdo založil požár a zamkl ho tam. Tudíž místní policie už neřeší jen jednu vraždu, a navíc vše nasvědčuje tomu, že za poklidnou fasádou městečka se skrývá něco nekalého. Zmatení obyvatelé požadují odpovědi na své otázky, které ale šéf místní policie Andri nemá. Alespoň, že počasí se uklidnilo a z Reykjavíku konečně může vyrazit speciální tým vyšetřovatelů, od něhož si všichni slibují rychlé vyřešení celé situace. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl opravdu povedený kousek! Čím déle se vyšetřuje, tím jsem zmatenější. Začíná mi to připadat jako Vražda v Orient expresu, aby nakonec Andri nemusel zavřít veškeré obyvatelstvo. Velmi dobře jsem se bavil a nevypadá to, že by se to mělo změnit. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak na ostatní, ale při posledním záběru jsem měla pocit, že se vše až do teď vlastně točilo v nějakém kruhu, aby se teď bez vysvětlení uzavřel. Doufám, že teď už to půjde přímou cestou. Spousta otázek, málo odpovědí a jestli tušíte co se tam děje, tak klobouk dolů. Já nemám ani páru. ()

Reklama

Reklama