Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do přístavního městečka konečně dorazili vyšetřovatelé z Reykjavíku, ale namísto kýženého rozuzlení spíše vnášejí do místní komunity rozruch. Nemluvě o tom, že Andrimu se tím připomínají staré křivdy a důvody, proč z hlavního města kdysi odjel. Ve vyhrocené situaci se objevil nový podezřelý, ale zatímco vyšetřovatelé od kriminálky z něj mámí doznání, Andri má vůči jejich závěrům pochybnosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi byla naservírována další výborná epizoda ze zmrzlého Islandu. Scénárista ze sebe evidentně vydává to nejlepší, atmosféra se mi zdá být čím dál lepší a vyšetřování muselo jít stranou, když si Andri a Trausti poměřovali, kdo dočůrá dál. Skok byl sice vyvedený, ale jako adrenalinový sport bych ho nedoporučoval. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě zase trochu útlum, ale bylo jasné, že se situace v tomto díle nevyřeší. Bylo zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet situace v jistém "prázdnu", kdy vyšetřovatelé z Reykjavíku dotahují případ. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silnice jsou opět průjezdné, přilétá vyšetřovací tým z Reykjaviku, aby případ urychleně uzavřel... a celé to kardinálně prodělal. Na Anriho navíc vytáhne jeho bývalý kolega případ, kvůli kterému Andri údajně utekl z hlavního města. Nu, bude toho hodně co řešit v posledních třech epizodách... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mŕtvych už máme "na konci sveta", ako tento kút Islandu viacerí nazvali, hneď päť. Z toho dvaja boli zavraždení, došlo k dvom nehodám a jeden sa zabil z vlastnej vôle, ale kto by sa mu čudoval. Bývalý parťák je možno až príliš jednorozmerne zápornou postavou, skrátka je to klasický šplhač. Tie fúzy mu na sympatiách nepridávajú. Atmosféra hustne, začína sa zatýkať, tlač a verejnosť nedostáva odpovede na kladené otázky a pes bude zakopaný asi niekde v minulosti. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama