Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V horách pokračuje pátrání po Ketillově uprchlém synovi Skúlim. Policie zjišťuje, že Skúli je ozbrojený a pro pátrací tým tudíž velice nebezpečný. Podezření ze spáchaných zločinů zůstává na skupině Thórovo kladivo, jejíž strukturu se Andri s Hinrikou snaží ze všech sil rozkrýt. Nenávistný boj mezi obyvateli ale neustává a schyluje se k dalšímu neštěstí. Dokáží mu tentokrát vyšetřovatelé zabránit? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý, ale závěr mi přišel nelogický. SPOILER!! Mám na drátě poldu, přede mnou se děje něco divného a já zavěsím a jdu se mrknout? Wtf? // No a jestli byl ten pohled to co si myslím, tak se bude chudák Andri ještě divit. Ale to by přece bylo přiřazený za vlasy... nebo ne? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tretej epizóde som si uvedomil, že zločiny súvisiace čisto s prítomnosťou nie sú tak zaujímavé, ako keď rozplietame klbko z minulosti, ako v prvej sérii. Ale predpokladám, že aj tu bude mať história čo povedať. Len mi nejde do hlavy ultrapravicová ideológia, pretože snaha o to, aby mal kontrolu nad veľkými podnikmi štát, je ľavicová. No a tá rasistická skupina a jej členovia pôsobia trochu prvoplánovo, nacistické plagáty v izbe a heslo do kompu HeilHitler... ()

Reklama

Reklama