Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Andriho rozepře s dospívající dcerou Torhildur trvají. Torhildur se otci vyhýbá jak jen může a proto když s Aronem našli ve Finnurově domě tašku plnou peněz a mobilní telefon, Andrimu to zatajila. Na telefon ale začaly chodit podezřelé zprávy, které může posílat Finnurův vrah. Torhildur se skrze ně zaplétá do nebezpečné hry, ve které bez Andriho pomoci jen těžko zvítězí. Víkingur se dozvídá, že Pavel vytvářel nátlak na jeho přítele Eba a vyrazí do elektrárny si věci s Pavlem vyříkat. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevypadlo náhodou z někoho před pár díly, že je Thorhildur chytrá holka? Mně přijde, že je spíš blbá jak troky. Aneb: To mi chceš zničit život?! - Broučku, to překonáš. Uff! Jinak... má to spád panečku. Rozhodně se nenudím. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Měla jsem toho až po krk. No prostě ty jeho věčný kecy. 'S tím systémem nemám nic společnýho, všichni jsou fašisti.' Jako by chtěl jenom hulit trávu a chovat se jako idiot." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doriešujú sa veci z minulej epizódy, ale je jasné, že tu máme aj hriechy minulosti a tie má na rováši aj pani ministerka. Prečo sa chová dcéra tak, ako sa chová, vedia snáď iba scenáristi a príliš sa im veriť nedá, skrátka jej kiksy majú posunúť dej vpred, treba sa s tým zmieriť, že seriál nie je dokonalý. Záver je trochu na nervy, zrovna tejto postave nepríjemnosti neželám a keď dostane na bendžo niekto, kto si to zaslúži, tak osobne nemám nič proti. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama