Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie vyšetřuje Pavlovu vraždu, ke které došlo v noci v elektrárně. Hlavním podezřelým je Víkingur, protože má čitelný motiv i byl v inkriminované době na místě činu. Policie ho podezřívá i z Finnurovy vraždy, Víkingur ale svou vinu popírá. Ebo se po Pavlově vraždě ocitá v těžké situaci, jeho vztah s Víkingurem se nedaří déle tajit. Rozhodne se o pomoc poprosit Stefana, který se k němu zatím vždy zachoval velmi přátelsky. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po siedmych častiach sledujeme, že sa nitky začínajú spájať do klbka lží a zločinov, ale kto je vrahom Finnura a Pawela, to nedokáže povedať asi ešte nikto. No a prečo teda Vikingur nezabil Pawela? Dozvieme sa v záverečnom columbovskom odhalení pri sledovaní kamier. Vzťahy sa rútia, prípad už by mal byť dávno vyriešený, ale ešte všetci musia mať pevné nervy na záverečné napnutie všetkých síl. Asi takto vyzerá druhá polovica sezóny aj siedma epizóda. ()

Reklama

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě můžeme v původním znění zaslechnout i češtinu. Slova patří do kategorie nespisovných a vulgárních. (ČSFD)

Reklama

Reklama