Reklama

Reklama

Vlak do Busanu 2

  • Jižní Korea Peninsula (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy ve filmu Vlak do Pusanu (2016). Korejský poloostrov je zdevastovaný a bývalý voják Jung-seok (Dong-won Kang), kterému se podařilo uniknout ze zámoří, je pověřen návratem a nečekaným potkáním s přeživšími. (TommyZR)

Videa (3)

Trailer 8

Recenze (104)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad, ako si “titulom” podpíliť konár pod vlastným zadkom. Neštátná voľba pre “Train to Busan II” zapríčinila, že si ojedinelý divák milne vsugeroval predstavu o bitve v rýchliku z Nových Zámkov do Komárna. Nič to však nemení na fakte, že toto je tak či onak “trošku” priemerná zombie záležitosť, od ktorej si všetci sľubovali ďaleko väčšiu zábavu, ako v skutočnosti ponúkla. Zlé to ale nie je (!), odrážať sa od tunajšieho percentuálneho ohodnotenia, je absolútne scestné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto (ne)pokračovanie VLAKU DO BUSANU sa vydáva iným smerom. Ostávame v hororovom žánri ( skôr v tom dobrodružnejšom ), ale ide o postapo. Čiže po zrútení sa Južnej Kórei vzhľadom na zombie nákazu. Nedá sa napísať, že by film nudil a stále na niečom nefrčal ( zopár dobrých nápadov ), ale opäť premrštená minutáž ( podobne, ako v ,,jedničke´´ ) mu uberá na dynamičnosti. A aby som sa asi po 500stí krát mohol s chuťou opakovať, nie veľmi uznávam šprintérskych nemŕtvych. ()

Reklama

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Co vznikne, když tvůrci vcelku neotřelého a svébytného Train to Busan dostanou výrazně větší rozpočet na pokračování? Rozhodnou se natočit značně nesourodou melanž World War Z, Zombielandu, Mad Maxe, 28 Days After, a Resident Evilu, a ještě to střihnou notnou dávku asijského melodramatu. Má to sice svoje silné chvilky a audiovizuálně je na co koukat, ale povětšinou se Peninsula jen chabě snaží imitovat lépe udělané post-apo klasiky. 50%, zaokrouhleno dolů za rezignaci na originalitu ()

POMO 

všechny recenze uživatele

S originálem to nemá společné zhola nic. Koncept výletu do post-apo zombie velkoměsta i temné filtry slibují hodně, fajn jsou i postavy a jejich obsazení. Padá to ale na přehnaně digitálních a nereálně zrychlených akčních scénách jako z videohry, na logických nesmyslech a na ultra-sentimentálním závěru jak z telenovely, který rozpačité pocity definitivně srazí na dvě hvězdy. Měli zůstat na lodi a vyhrát si s jejím prostředím, které nabízelo prostor pro další porci nápadů, na kterých stál vlakový Train to Busan. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Zombie filmy moc nemusím, ale když už jsem viděla jedničku, zkoukla jsem i dvojku. O přímé pokračování nejde, postavy jsou jiné, děj se neprolíná, společné je jen zamoření Korejského poloostrova zombíky. Jednička mi přišla o fous lepší. Tady děj místy drhnul, postavy se chovaly nelogicky a některý scény mi přišly vyloženě na hlavu. Nejvíc mě ale pobavilo, že v CZ dabingu udělali z herečky Lee Re kluka :) Na jedno zkouknutí dobrý, víckrát už nejspíš ne. Slabší průměr. ()

Galerie (36)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Reklama

Reklama