Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Swat Kats: The Radical Squadron je animovaný televizní seriál, který se odehrává v metropoli Megakat City. Hlavními hrdiny jsou dva kocouři T-Bone (pilot) a Razor (technik), kteří v utajení chrání metropoli před všemi hrozbami. Kocouři používají různá vozidla, vybavení a super vybavení, jež si sami sestrojili, jako např. stíhačku Turbokat. (Kirman)

(více)

Recenze (7)

Gemini 

všechny recenze uživatele

V dobách mého dětství nářez největší - kreslený svět, ve kterém jsou všichni (po vzoru třeba Rebeccy, Kida a Balúa) "lidé" kočky. A dva skvělí mechanici tvoří právě Radical Squadron. Neuvěřitelné technické vychtávky, které ti dva vymysleli, pobaví každého kluka. Takovou stíhačku neměli ani v Trans Formers:) ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Fíha, to byl seriál. Dlouho jsem hledal ten název, až teď se našel a jsem za to rád :-) Jeden z mých nejoblíbenějších na Cartoon Network. The Mask / Swat Kats, jo, to byly časy :-) hodnocení nedávám jen díky melancholii, ale pro opravdu povedenou technickou stránku věci. Ty nápady, akce, dialogy. Takhle má vypadat pořádnej kreslenec. Ne pokemon, Digimon. 80% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animák menom Swat Kats, ktorý ako mnoho iných som videl na stanici legendárnej Cartoon Network, mali v sebe slušný potenciál. Škoda, že celý seriál (a tým aj možnosť rozvinúť to celé lepšie) sa skončil tak rýchlo. Rýchla a skvelá stíhačka, technické vychytávky, dobrá hudba a skvelá dvojica „Razor“ & „T-Bone“ však zostanú s nami navždy. Aj keď slabosť mám pre psi, tak „svet mačiek“ mi vôbec nevadilo. Úvodný (ktorý je aj záverečný) soundtrack (ale nie ten, ktorý je pod taktovkou WB) v podobe nefalšovanej hard rock hudby s fantastickým gitarovým riffom nemá chybu – je fenomenálny. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Patch 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej tak jsem to žral, ale ted mi přijde chlápek, kterej když zařve hou tak se mu zvěčí docela trapný ()

Reklama

Reklama