Reklama

Reklama

Epizody(8)

Čtyři generace pod jednou střechou, to nevěstí nic dobrého. Obzvlášť když Hanákovi nejsou tak docela normální. Babička píše detektivky, které nikdy nikdo nevydá, maminka Cilka miluje operní árie a tatínka Oldřicha zajímají jen želvy Poldinky. Jejich dcera Pavla vášnivě cvičí jógu, její manžel Petr nejraději čte noviny, jí nebo spí. Nejmladší členové rodiny, kterým nikdo neřekne jinak než raubíři, s rozkoší vymýšlejí lumpárny. A Káča, mladší dcera Cilky a Oldřicha, se chystá jim představit svého nastávajícího Zdeňka… V téhle rodině není nouze o překvapení. Jak to dopadne, když se konečně dostaví toužebně očekávaný malíř? Co způsobí větší rozruch – nečekaná návštěva tetičky, nebo zpráva o miminku? (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele gudaulin k tomuto seriálu (1)

Taková normální rodinka (1971) 

Takovou normální rodinku jsem poprvé viděl v deseti letech a tehdy mi humor v ní provozovaný přišel opravdu vtipný a oslovoval mě. O deset let později jsem už cítil, že někdy balancuje na hranicích trapnosti a místy ji dokonce překračuje. Ve své době to byla určitě komediální bomba, protože následovala hubená 70. léta, kdy se spousta tvůrců musela odmlčet a tvorba upadla do podprůměru. Vedle řady předních komediálních herců přinesl seriál velkou hereckou příležitost Daně Medřické, která toho díky zákazům zase tak moc natočit nestihla. Až do současnosti jde o jeden z nejlepších českých sitkomů, ale to vzhledem k absenci tradice a nepočetnosti původní české tvorby není až taková pocta. Nicméně v porovnání se zahraničním průměrem obstojí určitě se ctí. Celkový dojem 60 %. ()

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Taková normální rodinka je zpět!

Taková normální rodinka je zpět!

20.04.2007

Je už takovým nepsaným zvykem, že se úspěšné filmové tendence ze zahraničí časem dostanou i k nám. V zámoří trend nekonečných remaků a pokračování snad už dosáhl svého vrcholu, zatímco u nás se tato… (více)

Reklama

Reklama