Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou epizodách je jasné, že v kvalitě efektů, Loki v seriálové produkci jednoznačně vede. A co více. Ono se tady sice vykecává, ale většinou to je fakt k věci. Na prvních dvou dílech zatím žeru celou TVA, Mobia i hrátky s časem (myšlenka organických apokalyptických resetů je prostě skvělá). To, že je tady Loki už je tak trochu navíc. Jeho charakter jsme už prozkoumali několikrát, takže z tohoto pohledu člověk opravdu nečeká nic moc nového. Beru to jako povedený marketing na to, jak prodat (zatím) výbornou sérii o hrátkách s časoprostorem. Jen se modlím, aby se to kvalitativně nezvrtlo jako Wanda a FaWS, ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych věděl, že náplní tohoto filmu bude, pouze Loki hrající si na policajty a zloděje kdesi v politicky korektním časovém úřadě, kde na nejvyšších postech stojí jen samé silné černé ženy, nikdy bych se seriálem nezačínal. Druhá epizoda však nepatrně zlepšila své tempo a pořád visí ve vzduchu lákadlo ve formě badass varianta Lokiho, což diváka tak trochu zajímá. Na druhou stranu však zůstávám ostražitý, neboť myšlenka TVA je hodně přitažená za vlasy a doufám, že to co nejdříve skončí. Nejsem si jist, zda pokračovat. 55% PS: Vracím se ještě ke rvačce na závěr. Copak tvůrci zapomněli, že Loki je svou silou zcela nadřazený obyčejným lidským smrtelníkům? Ve rvačce se mu postaví nějaký tlusťoch pod vlivem kouzla ovládání mysli a rozdrtí ho aniž by se Loki třeba pokusil o nějaké kouzlo. Přitom ale vůbec kouzlit nemusel, neboť lidské tělo by mělo být pro mrazivého obra a poloboha asi jako vlna tříštící se o skálu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka solidně přebírá štafetu a rozevírá více do široka nůžky příběhu. Zatím to není příliš akční, ani typicky nahláškované, spíše je zajímavé sledovat 100 procentní scenáristický úlet a jakýsi prapodivný retro-futo styl přítomný na každém kroku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus až příliš užvaněné, takže bych skoro uvítal dabing. Že jde o TV seriál snad neznamená, že se zanevře na akci, kteroužto bych u Marvelu očekával. Vizuálně je to sice příjemné, ale viditelně levné. Zpestřením tak byly B. Tylerová se svým osmdesátkovým hitem Holding Out For a Hero, osud Asgardu a tajemná postava v kápi. To tedy moc není....tudíž uvidím, co do třetice. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda Lokiho ještě více ukazuje, jak to vlastně funguje v TVA. Ještě více ukazuje rozložení téhle organizace, poodhaluje více o jejich schopnostech a ukazuje nová pravidla toho, jak to vlastně se všemi těmi hrátkami s časem je. Zároveň ovšem pochopitelně druhá epizoda nastavuje mnoho nových otázek, přičemž na odpovědi si budeme muset počkat po zbytek seriálu. Seriálu se nadále daří budovat tajemno a své trumfy zatím vyndává velmi opatrně.   Nadále se těží z chemie mezi Tomem Hiddlestonem a Owenem Wilsonem. Jeden jako Loki a jeden jako Mobius tvoří skvělé duo, která zatím funguje jako solidní detektivní dvojka, která si ovšem nadále tak trochu nevěří. A především Mobius si pochopitelně na svoje záda dává pozor.   Druhá epizoda ještě více poodhaluje Lokiho aktuální charakter. I v druhé epizodě v jistých momentech nemá Loki k upřímnému dojetí nad uplynulými událostmi v MCU filmech daleko, pořád ovšem nepřichází o svou vyčůranost, aroganci a především sociopatické sklony. Hiddleston má nadále neskutečně charizma a ukazuje, proč fandové Lokiho i po letech nadále milují.   Seriál přitom nadále skutečně funguje jako detektivka, která pracuje s časoprostorem. A pořád u toho všeho tak trochu funguje retro atmosféra, především díky dekoracím v základně TVA. Ty mají blízko k 60 a 70. létům a ještě více podkreslují onu zvláštní tajemnost celé TVA.   Kamera solidním způsobem pracuje s osvětlením, nebojí se detailů při zobrazení emocí při hereckém projevu a nedá se na ní jednoduše nadávat. A do toho nadále hraje ten skvělý soundtrack Natalie Holt, který k té mysteriózní atmosféře vyloženě sedí.     Především Loki už ve své druhé epizodě ukazuje, proč možná bude pro budoucnost MCU tak zásadní. Přitom všem tam nadále je tvůrčí kreativita, scénář pracuje s poodhalením všech tajemství pomalu a přitom se Loki pořád dere kupředu a pak dorazí finále, které definitivně dokáže, že nás v následujících dílech ještě čeká pořádně divoká podívaná...... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá dialógová hrá medzi Hiddlestonom a Wilsonom pokračuje. Avšak, v ďalšej časti sa už dostávame do polovice série, a tak by som očakával viac akcie a nejaký menší zvrat, aby sa dej pohol trochu vpred. Inak som stále spokojný a seriál ma baví. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný průběh jako v první epizodě, tzn. poměrně dost povídání a málo akce, ale nakonec to zachrání nějaký fajn moment, nebo odhalení. Celý ten koncept TVA je docela přitažený za vlasy a vlastně i trochu směšný...tři mimozemští ještěři splétají osudy lidí do časové osy..., ale pořád mám chuť sledovat co bude dál a pořád se mi to líbí víc, než předchozí miniseriály. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hromada timey wimey průpovídek, celá časová organizace je spíš vtipná než účinná a nějak mě to pořádně ani netáhne těšit se na další pokračování. Má to stále výborné technické parametry a úžasného Owena Wilsona. Chtělo by to přidat nějakou výraznější scénu či moment. Pořádnou konverzační přestřelku, cokoliv. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/4 seriálu o ničem a závěrečných cca 10 minut paráda , ale opět na více než 3 hvězdy to nevytáhnu. Zhruba v půlce sledování jsem byl ve stavu kdy mě to bylo u prdele a bylo mě šumák co se tam děje. Pořád si to hraje na něco více a přitom kdeco o cestování časem je na lepší úrovni má lepší děj i postavy. Pokud bude třetí díl na stejné brdo jak tyhle dva půjdu už s hodnocením dole. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mobius stále verí tomu, že mu Loki dokáže pomôcť lebo onen nebezpečný Variant, ktorý je hrozbou pre hlavnú časovú líniu je on sám ale z iného vesmíru. Loki ako vždy vidí na pozadí iba vlastné ciele a je pre ne ochotný urobiť aj nemožné. Prevedenie: Ja nie som celkom stotožnený s týmto hraním sa s časom lebo potom sa nám tu naskýta mnoho scenáristických lapsusov a nevysvetliteľných vecí. To, že sa ich nepriateľ skrýva v katastrofách lebo tam je už dej určený a teda v ňom nemá čo zmeniť je celkom cool ale aj tak nerozumiem prečo sa neprenesú do doby kde vedia, že ten daný Variant bude a nechytia ho alebo ho proste zresetujú pred jeho narodením.... Jednoducho tento Mnohovesmír mi moc nedáva logiku ale inak sa to dobre pozerá a je to celkom napínavé a zaujímavé. 72% ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá senzácia! Tomuto sa hovorí drastický vývoj udalostí. Takéto rýchle a skoré narušenie a následné rozštiepenie posvätnej timeline som nečakal. Loki a Mobius ako parťáci majú úžasnú dynamiku, ktorá funguje aj vďaka báječným hereckým kreáciám Toma Hiddlestona a Owena Wilsona. Loki je skvelý a Tom si hranie tejto postavy očividne užíva. Loki je ukecaný, veľmi rád sa počúva, a ten jeho odľahčený prístup, ako ku všetkému pristupuje, proste zbožňujem. Zvraty parádne fungujú, a to najmä kvôli predvídateľne nepredvídateľnému Lokimu a jeho ženskej verzii, ktorá v priebehu jedného diela, spravila viacej paseky, než náš Loki za celé pôsobenie vo filmoch. Neskutočne kvitujem ten prístup, akým spôsobom sa seriál uberá a spraviť z alternatívnych Lokiho verzií antagonistov, bola trefa do čierneho. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We have a saying in Asgard. 'Where there are wolf's ears, wolf's teeth are near.' It means to be aware of your surroundings. Which is absurd, because my people are, by nature, gullible fools. A trait that I, the God of Mischief, exploited time and time again simply by listening. My teeth were sharp, but my ears even sharper. You remind me of them. The Time Variance Authority and the Gods of Asgard, one and the same. Drunk with power, blinded to the truth. Those you underestimate will devour you. You underestimate me, just as you underestimate this lesser Loki. Which is why you walk into one wolf's mouth after another." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle fakt ne. Prakticky se jen debilně žvaní (vo hovně) a jediné co stojí za zmíňnu jsou efekty. Co považuji za extra roztomilé oživení byl výlet do Pompejí. To, že se na konci semel nějaký chaos, na výsledném dojmu nudy nic nemění. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá ta časohlídací agentura s těmi směšnými policejními kostýmy a anachronickými interiéry už začíná být trochu otravná a dialogy se zacyklují. Zdlouhavé vyšetřování ale nakonec odhalí úkryt tajemné uprchlé Odchylky. Nakládačka v obchoďáku působí vyloženě zbytečně, ale konec navnadí. ()

Reklama

Reklama