Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki zjišťuje, jaké má stíhaná Varianta plány s TVA. Má však vlastní plán, který změní osudy obou. (Disney+)

Recenze (72)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bylo záměrem seriálu udělat z postavy Lokiho dobrosrdečného, veselého, popleteného, bezradného, neohrabaného idiota, pak toto beze zbytku vyšlo. Pro diváky, kteří však očekávali Lokiho z Thora nebo Avengerů a tedy zneuznaného, arogantního, ambiciózního, panovačného, vychytralého boha, musí být tento "Loki" jedním velkým zklamáním. A mezi ty se počítám i já. Stupidní proměna postavy, kterou nikdo nepotřeboval ani nechtěl, a jejíž seriál dále sledujeme jenom kvůli Tomu Hiddlestonovi. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je láska? To raději nechtějte vědět.... I když akce přibylo, tak nijak odvázaný nejsem. Tedy, klidně ať si pořád povídají, ale ať jenom proboha nežvaní. Ani poetická vsuvka o lásce mě za srdce nechytla. K tomu levný ošuntělý vizuál, který by dnes u TV seriálu člověk nečekal. Ten měsíc snad byl namalovaný na skle, jenže efektu opravdovosti jako ve StarWars nedosáhl. Ok, jsou to levné pixely...možná namalovaný by právě vypadal líp. Nejvíce mi ale vadí, že s žádnou postavou se nedá ztotožnit. Kdyby už byl Loki alespoň větší hajzl, když nic jiného... ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda patří přesně do té kategorie dílů, který když neuvidíte, tak se vůbec nic nestane, vlastně je dokonce lepšího ho nevidět, protože po zhlédnutí člověk nestačí kroutit hlavou. Vážně si nemyslím, že šestidílný seriál potřebuje takovýto vycpákový díl, kde se jen vedou plytké řeči a nikam seriál neposouvá. Dobře nebudu dílu křivdit, prvních 10 minut ještě dávaly naději, ale pak už jen dlouhý ZÍÍÍV. Sophia Di Martino spadá do kategorie hereček, co všechny emoce hraje jediným výrazem ve tváři a překvapivě i Hiddleston tady kolem ni poskakuje jak otravný trpaslík a vzájemně vedou mizerné dialogy. Zcela tu chybí ta správná chemie jako mezi Lokim a Mobiusem. Efekty a bojové scény jsou nepřehledné a prostě hloupé. Hudba šla také dolů oproti předchozím dvěma dílům. Marně hledám nějaká pozitiva. Snad jen, že nějaké dvanáctileté divačky budou mít divoké sny, protože se přece odhalila Lokiho sexualita! Přesně kvůli tomu se na tenhle seriál lidi dívají! Bože.. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalá, konverzační epizoda, což by nebylo na škodu. Akorát jsem si pořád nebyl jistý, co Loki a Loki myslí upřímně, co jenom hrají, a vlastně to nevím doteď. Možná je to záměr, ale opravdu spíš než napětí jsem pociťoval zmatení. Každopádně mám moc rád tu atmosféru konce světa, seriál umí dobře prodat ten osvobozující pocit, který při tom některé postavy pociťují. Už je zkrátka všechno jedno...  Hodnocení: 6,5/10   Další recenze a zajímavosti nejen ze světa MCU čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

rasttea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně by si seriál zasloužil max 3 hvězdy, vždycky to ale něco na poslední chvíli podrží pro mě na čtyřech, ať už je to charisma Toma, překvapivě jeho zpěv, jeho herecký um. Už jen to, že více méně celý seriál herci hrají před zeleným plátnem ve studiu je herecká kategorie sama pro sebe. Bohužel ani Tom s Owenem nedokáží držet seriál ve vyšším hodnocení napořád......obávám se..... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) jedou ve vlaku, tak Loki začne norsky zpívát písničku „Jeg Saler Min Ganger“, kterou pro účely seriálu napsala a složila Benedicte Maurseth. Benedicte Maurseth patří v Norsku mezi nejznámnější tradiční folkové zpěvačky. Význam písničky je, že dívka svým zpěvem volá svého milého domů a ptá se ho, kdy se vrátí domů. (Yoshitsune)
  • V čase 34:05 má padající měsíc tvar Pac-Mana, postavičky ze stejnojmenné videohry. (Lad2000)

Reklama

Reklama