Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki se snaží uniknout z pustého očistce zvaného Prázdno, kde potkává různé Varianty sebe samotného. (Disney+)

Recenze (45)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je jasné, že nešlo udržet tempo z minula, nicméně na můj vkus se až moc zpomalilo. Čekal jsem, že v Prázdnotě se toho odehraje více a vše bude mít větší význam. Díl byl v podstatě z větší části výplňkový, na druhou stranu to dost vynahrazují stále výborné herecké výkony a taktéž lze pochválit hudbu. Ta byla famózní. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Glorious purpose! Nejemocionálnější a vizuálně nejpodmanivější epizoda. Všechno se začíná připravovat na grandiózní finále. Postapokylptický konec časů je něco, co mi evokuje hodně třetího Harryho Pottera, celá ta temná atmosféra tomu odpvídá. Hlavní potvora je solidní monstrum a Lokiové byli všichni zábavní. Kid Loki se stal badass třemi slovy I KILLED THOR. Richard Grant byl úžasný v téhle epizodě a vidět celý Asgard podruhé zničený obří nestůvorou bylo emocionální. Líbí se mi trojice Mobius, Loki a Sylvie. Jenom snad každý může nadávat na teorie, ale Marvel prostě připravuje past jako svině. Snad to tedy finála dopadne lépe než u WV. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výskytem asi tak bambilionu variací Lokiho vyvstává jedna otázka - pramatka všech otázek - co/kdo sakra je příčinou, že vznikne odchylka? Jak je možné, že jich je tolik? Začínám mít pocit, že se scénář začíná sám v sobě pěkně topit. Proč je TVA jen banda upocených “hasičů” místo toho, aby preventivně bránili vzniku variací? A říkám si, je to myšlenkou horší než Wanda Vision nebo ne? Pozn.: jako naprostou bombu považuji výskyt USS Eldridge (aka účastníka Philadelpshého experimentu). Tohle je něco čím měl být seriál doslova prošpikovaný. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne precítená epizóda, ktorá skutočne krásne hrala na city. Postavy ako Loki, Sylvie, Mobius sú tak precízne vykreslené a s logickými motiváciami, že sú tým vôbec najsilnejším článkom seriálu Loki. Majú potrebnú emocionálnu hĺbku, čím dodávajú aj samotnému zážitku určité emocionálne zafarbenie. S týmito skvostnými postavami jednoducho súcitite, sympatizujete a dokonca sa do nich vžijete, takže spolu s nimi prežívate každý jeden emocionálny okamžik, či už ten veselý alebo smutný. Príbeh je nabitý akciou a grotesknosťou, ale i tak sa nájde priestor na ďalšie prehlbovanie vzťahov. Objatie na rozlúčku medzi Lokim a Mobiusom ma velice dojímalo. Pri romanticky ladenom rozhovore s Lokim a Sylvie som sa vážne červenal. Tá scéna mala veľmi príjemný vibe, síce trošku vychytralým spôsobom klišeovitá, ale vo výsledku naprosto prekrásna. A keď sa Loki a Sylvie konečne chytili za ruky, bol to nesmierne hrejivý a uspokojujúci  pocit. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě výborná epizoda, zřejmě nejepičtější ze všech. Mnohokrát jsem si říkal, že by tohle mělo být v kinech. Loki je v té košili s kravatou a s mečem hodně cool, Owen Wilson boží stejně jako v průběhu celého seriálu, a také Richard E. Grant je naprosto parádní. Zkrátka wow! Bavilo mě to a fakt jsem jen opakovaně litoval, že tenhle Loki místo seriálu nedostal podobu celovečeráku. Protože by šlo o hodně originální Marvelovku, která by vyčnívala nad drtivou většinou ostatních počinů v rámci MCU. /// Recenze a zajímavosti nejen o filmech a seriálech čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (20)

  • Na Voidu lze v pozadí zahlédnout helmu Yellowjacketa (záporňáka filmu Ant-Man, 2015), vesmírnou loď Ronana (záporňáka Strážců Galaxie, 2014) a létající loď SHIELDU – Helicarrier (z filmu Avengers, 2012), hlavu sochy Žijícího Tribunálu či Kangovu citadelu. (NiaWolf)
  • V prázdnotě se objeví torpédoborec USS Eldridge (DE-173), který se měl zúčastnit tzv. Filadelfského experimentu, při kterém měl být zneviditelněn, aby ho nebylo možné zaznamenat nepřátelskými pozorovacími zařízeními. (Matej.Krajci)
  • Dětská verze Lokiho (Jack Veal) předává našemu Lokimu prastarou čepel zvanou „Laevatinn“, což v norštině znamená „Poškozující větvička“. Čepel pochází z norské mytologie a je potřeba k zabití kosmické bytosti. (NiWi)

Reklama

Reklama