Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já ze sebe prostě ovci dělat nebudu, Marvelovky nikdy nebyly tvořeny jako hlubokomyslná filozofická díla, vždycky jsem si k nim chodil spíše odpočinout a to u Lokiho konstatovat nemůžu. Jeho nesmyslnost nabyla během (naštěstí) pouhých 6 epizod takové intenzity, že se mi nemůže nikdo divit, proč mi trvalo více jak 2 měsíce dokončit závěrečnou část. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silné finále! Jediné, čo mi docela skazilo finálny dojem, bol trápny záporak s jeho detinským humorom, ktorý sa vôbec nehodil k inteligentnému humoru seriálu. Ten zdĺhavý rozhovor starostlivo vybudoval napätú atmosféru a ako nevyhnutná eskalácia tejto výstavby poslúžila vzájomná konfrontácia medzi Lokim a Sylvie. Tento slovný i fyzický stret fantasticky odzrkadlil psychické rozpoloženie oboch Lokiho variant. Bola tam cítiť tá nechuť do boja i tie intenzívne emócie, ktoré jeden k druhému prechovávali. Bolo veľmi ľúto, že muselo dôjsť k takémuto stretu záujmov. Lokiho dojemné slová na konci a následné spečatenie ich krásneho puta bozkom boli vrcholnými scénami tejto skvostnej sekvencie. A ten záver nastolil nový poriadok čo sa multiverzu týka a už teraz netrpezlivo vyčkávam na druhú sériu. ()

Reklama

kiwizak 

všechny recenze uživatele

Po perfektních předchozích epizodách jsem byla z konce lehce zklamaná. Tedy, konfrontace Lokiho a Sylvie byla báječná, za tu bych dala pět z pěti. Ovšem tolik otázek a obří cliffhanger, aniž by došlo aspoň k meziuzavření nebo nápovědě co se bude dít dál... Mění to vše, to je jisté. Ale jako finále seriálu to úplně neuspokojí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sylvie a Loki konečne nájdu osobu, ktorá ťahá za nitky, teraz je iba na nich či jeho príbehu uveria alebo nie. Každopádne TVA to má zrátané a osud sveta je tiež na veľmi tenkom ľade. Prevedenie: Z finálneho záporáka som úprimne sklamaný a z celého vyloženia kariet na stôl som tiež sklamaný. Do toho to Lokiho precitnutie a dôvera. Dávam priemerné hodnotenie iba kvôli predchádzajúcemu good feelingu. 50% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako finální epizoda tedy ohromné zklamání. Většího šaška jakožto záporáka, co tahá za všechny nitky už ani vybrat nešlo! A není to tak, že by mi šlo jen o akční scény, ale z celé epizody potěšila jen ta bitka s Lokim na závěr. První půl hodinu nudil užvaněný brepta, kdy vysvětloval svou práci tím nejnezáživnějším způsobem a dílo tak zahnal do slepé uličky, ze které se už pokračováním nemůže nikdy vyhrabat. Vysvětlení příběhu tak nebylo vůbec uspokojivé ani příliš promyšlené. Já se však od začátku obával, že tvůrci tuto směsici časových paradoxů a paralelních vesmírů neukočírují a postarají se tak o podobnou frašku. Bez propracovanosti soubojů bych dal jasný odpad. Zpětně lituji, že jsem nedal na své prvotní dojmy, neboť tohle byla opravdová ztráta času. Seriál uzavírám po první sérii a doufám, že obsah co nejdříve zapomenu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • „He Who Remains“ je v komiksech prastará bytost, která stvořila a dohlíží na tzv. Time Keepers, a přebývá v Citadele na konci času. V minisérii si však tvůrci tyto skutečnosti lehce pozměnili a touto přezdívkou označili verzi Kanga the Conquerora (Jonathan Majors), kterou zde potkáme. (NiWi)

Reklama

Reklama