Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál razantne mení atmosféru a začína vysvetľovať. Ale iba toľko, aby tých záhad bolo stále ešte dosť a aby sme boli natešení na ďalšiu časť. Síce sa to môže zdať ako presun do tuctového sci-fi, ale keďže je to stále veľmi záhadné a vychádzame z originálneho námetu sitcomu, tak to proste baví a napína na nevydržanie. Povedzme, že táto epizóda najviac atmosférou pripomína prvú polovicu Arival. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně! Na tohle jsem čekal, tohle je to dobré MCU které znám. Seriál se nám pořádně rozjel. Návrat starých sice nepořádně známých postav potěšil. Upřímně už mě nebavilo koukat na Wandin přitroublý svět, bez žádného pořádného příběhu. A proto tato epizodu velice potěšila. Občas byly scény bohužel opět nátáhnuty ale to mi moc nevadilo. 75% ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potřebná epizoda. Změna stylu, kupa pomrknutí, vnesení informací do tohoto mixu. Lovci easter eggů se z této epizody pomějí. Navíc jasná ukázka toho, že k pochopení následujících filmů v rámci MCU budete opravdu potřebovat sledovat i seriály, což bude pro některé lidí zásadní problém, když zatím ani Disney+ u nás oficiálně nenajdeme. Tvůrcům to zase poskytuje prostor k prohlubování postav i dějových linek. Myslím si, že jako diváci z toho budeme těžit. ()

tele.kom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si tu televizní realitu neskutečně užíval a návrat do klasického Marvel universa mě vlastně trochu mrzí i když bylo od začátku jasné, že nás to čeká. Kat Dennings a Randall Park jsou zrovna jedny z mých méně oblibených postav a v porovnání s Epizabeth Olsen a Paulem Bettanym jsou i herecké výkony trochu někde jinde. Předpokládám že další díly budou nějakým mixem televizní reality a skutečného světa a za mě doufám, že z Wandyvize toho uvidíme víc. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netuším jsem, že je možné udělat méně zajímavou epizodu, než byla ta předchozí. První, co mi po zhlédnutí vyvstane na mysli, je otázka, proč je poslední dobou trendem vytvářet arogantní ženské postavy, kterým to ale vůbec nejde věřit? Úplný začátek epizody je skvělý. Pak ale na scénu přichází paní doktorka srážející vše, co před sebou vidíte, hned o několik úrovní. Možná by to vyřešila změna herečky, ale Kat Dennings ten její povýšený tón opravdu nespolknu. To samé platí pro její objevy, které si cucá z prstu místo toho, aby byla vidět nějaká alespoň pseudovědecká práce. Když přijde na scénu a hned začne na první pokus tipovat správné důvody, co se vlastně děje, nemůže z toho divák dostat žádné uspokojení. Zbytek postav zde představených je asi ok. Nejsou ničím úplně zajímavé, ale věřím, že ještě dostanou prostor, aby se předvedly. Pak tu máme ještě závěr, kde to celé odhalení je naprosto prázdné, protože každému, kdo sledoval seriál do teď, musí být jasné, co se asi děje. Pár vysvětlení toho, co jsme vlastně viděli v minulé epizodě, je fajn, ale zbytek je za mě celkem zklamání. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Silnice New Jersey Route 2, po které Monica (Teyonah Parris) jede, skutečně existovala mezi lety 1927 a 1942. Dnes je v New Jersey pojmenovaná Route 17. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama