Reklama

Reklama

VOD (1)

Kým Monica plánuje svoj návrat do vnútra anomálie, Wanda zvláda sériu nečakaných komplikácií a Vision získa novú spojenkyňu. (Disney+)

Recenze (35)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále sa blíži. Tušil som, že Wanda tak úplne nie je zodpovedná za všetko čo sa deje. Konšpiračné teórie nesledujem naschvál aby som si to viac a viac vychutnal ale toto som vlastne nečakal, kto je kompletne zodpovedný za to všetko. Taká milá susedka a zrazu bum. No koniec bol pecka, teším sa už na posledné dve epizódy a v akom duchu sa ponesú a ako to všetko skončí. Samo o sebe tu máme sitkomový štýl aj štýl reality show. Vision a Darcy ma veľmi bavili. Tak poďme teda do finále. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe musím říct, že si neuvěřitelně užívám, když se daří kombinovat sitcomovou a příběhovou stránku. Standardně nejslabší jsou sice pasáže mimo HEX (pokus o proniknutí za pomoci vozítka a podobně), ale perfektně je vyvažuje interakce Darcy s Visionem, která je prostě dokonalá. Navíc je doplněná o správně jetou klaunskou hudbu, kterou já prostě "můžu". Konec pak zasadil přesný úder do týlu všem konspiračním teoretikům, kteří po minulých epizodách začali se svými dohady solidně přehánět. Poslední díly budou asi klasické MCU, takže nezbývá doufat, že se to podaří udržet v zajetých kolejích. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa potvrdilo to, čo sa už hovorilo nahlas, kto je v skutočnosti postava hraná Kathryn Hahn. Osobne mi je to jedno, keďže mi to aj tak nič nepovie. Prelínanie oboch svetov sa mi tu páčilo zatiaľ možno najviac. Búranie štvrtej steny je už v samotnom názve, snaha o prechod autom má svoje sci-fi aj retro kúzlo zároveň, rovnako zaujme aj prestup postavy cez túto hranicu. Nechýba humor a prekvapením je, že nemusí byť nutne sitcomový. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Vision získal spoločnosť v podobe agentky Swordu. Monika sa na pozadí snaží dostať opäť do mestečka a Wanda naráža na nečakaného súpera. Prevedenie: Konečne nie sme v 100% sitcome ale iba v takom naratívne hranom. Niektoré scénky pobavili ale začiatok časti sa príšerne vliekol a ja osobne som nechápal prečo Vision okamžite nepoužil svoju moc aby vytrhol z delíria ženy v okovoch. 85% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně dokonalý díl, kde se dobře skloubí další televizní žánr s dějem, který byl tentokrát zase o žďibet komičtější a zase něco dál odhalil. A ukáže se znělka dalšího seriálu :O navíc konečně potitulková scéna, která by šla sice šoupnout do děje, ale nebudeme si lhát. V rámci MCU je to guilty pseasure. V kině taky zůstanete sedět, přestože víte, že to bude druhý den na YT. Jenom kvůli tomu pocitu, přeci... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o první epizodu, kde je potitulková scéna. (jajo161)

Reklama

Reklama