Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat miliárd mŕtvych ľudí spôsobil vo svete chaos a niektorí ľudia si myslia, že k tomu radšej ani nemalo prísť. Tohto názoru sa začínajú chytať aj extrémisti a ich názory sa tešia nebezpečne veľkej popularite. Sam a Bucky sa vydávajú po stope jednej takejto skupinky. Ich vzťahy sú však pod bodom mrazu. Bucky má Samovi za zlé, že sa vzdal štítu, ktorý mu dal Captain America. Má pocit, že tak zavrhol jeho odkaz. Tým Samovi lezie na nervy. Ak majú byť úspešní v boji proti extrémistom, musia prekonať svoje nezhody a spojiť sily... (ČSFD)

(více)

Recenze (42)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akcia na kamiónoch skvelá a nový kapitán nevyzerá krom toho frňáku vôbec špatne. Pasáž s černošským vojakom a rozhovor ohľadom spoločnej minulosti zaujímavá. Záverečné posedenie u psychologičky vtipné. No a to, že sa tu na chvíľu "mihne" Bratislava kde nakladajú lieky(nemôžem si pomôcť ale vybavím si aféru ohľadom Sputnik V) je rozhodne fajn. Uvidíme čo ďalej a kto vlastne ide po tých supervojakoch. P.S. Teším sa na Zema. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně větší plivanec na postavu Kapitána Ameriky Marvel udělat nemohl. Navíc volba herce byla dost nevhodná... jsem snad jediný komu připadá v masce jako “ušatý rypák”? Pak ta alibistická zápletka (oni věděli že se to nebude líbit tak to musí návrat i do scénáře). To jako nešlo se držely jen dvou postav v názvu? Jako duo funguji perfektně a myšlenka zapojit další postavy (z MU filmů) prostě funguje sama o sobě fajn. ()

Reklama

Davies182

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[little spoilers up ahead] Hell yeah. Zcela neobjektivně tu vyřvávám, že to je úplně boží. Jasně, má to svý laciný televizní chvilky a trapný momentky, ale je jich jak šafránu. Příště si zase stopro cvrknu do gatěk, až bude mít Cap, Falcon nebo Bucky další cool nástup do akční scény, protože přesně tyhle chvíle mi díky seriálu připomínají, co bylo dycky tak skvělý na velkým plátně v IMAXu. A mám během nich fandovský zimomriavky. P.S. Nerad to píšu, ale novej Captain je vlastně docela hustej a svým způsobem sympaťák! ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže máme nového "Kapitána Ameriku"... Ok. Zatím mi nepřijde jako takovej di*k, jak ho všichni popisovali na konci epizody. (Ale kdo ví....) Začíná špčikování mezi naší ústřední dvojící a mě to baví. "Mám ruku z vibránia. Můžu je složit". "A já umím lítat. koho to zajímá?" :D Jsem opravdu zvědavý, kam se to bude ubírat dál. ( A staring contest... :D) Ještě nebudu dávat plný počet, ale blíží se to k tomu. A ten konec... Starý známý je zpět. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč působí Falcon a Winter Soldier jako dvojce znuděných detektivů z maloměsta těžko říci, ale akce na silnici je solidní a nová postava Cpt. Ameriky může mít velmi zajímavý potenciál. Zprvu totiž vypadá jako parodie, jenomže zdání klame a velmi rychle nabíra na "síle". Bude zajímavé sledovat budouci konfrontaci, která je v rukou scénáristů zřejmě nevyhnutelná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě Sam (Anthony Mackie) uvádí, že chce být nazýván jako Falcon a ne Black Falcon. Samotného Mackieho lákala postava Sama/Falcona z toho důvodu, že se jedná o černého superhrdinu, ale nemá slovo „black“ ve jméně. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama