Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Wilson aj Bucky Barnes sa vďaka víťazstvu Avengerov vrátili medzi živých, ich život však ani zďaleka nie je ideálny. Sam zisťuje, že jeho neprítomnosť znamenala pre rodinný podnik katastrofu. Okrem toho ho ťaží bremeno, ako naložiť s odkazom Steva Rogersa. Buckyho zatiaľ sužujú výčitky svedomia za to, čo urobil ako Winter Soldier. Je rozhodnutý odčiniť všetko zlo, ktoré napáchal. Zisťuje, že i keď mu iní možno odpustili, odpustiť sebe samému môže byť oveľa ťažšie... (ČSFD)

(více)

Recenze (68)

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezdy mi u seriálů většinou nevadí, ale tady jsem se fakt nudil. Za zmínku stojí opravdu jedině úvodní akční scéna a ta úplně poslední s US Agentem, to mezitím byla převážně celkem nudná vata s pár světlými chvilkami. Cením návrat Batroca a Rhodeyho, ale na vyšší hodnocení to bohužel prostě nestačí. Věřím ale, že v dalších epizodách se FAWS rozjede a bude to nakonec stát za to... aspoň si mám další hvězdičky na co šetřit. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím že první epizoda působila jako dobrý úvod do seriálu. Buckyho i Samova osobní linka fungovaly skvěle, a Sam konečně dostává prostor v popředí a prohlubuje se jeho příběh. Doteď fungoval jen jako sidekick pro Steva, ale pokud mohu soudit podle první epizody, řekl bych, že svou vlastní show (s Buckym) s přehledem utáhne. Dočkali jsme se Avengerů řešících problémy skutečných lidí, ať už Sam snažící se získat hypotéku pro svou sestru, tak i Bucky chodící na terapii a snažící se začlenit do reálného, lidského života. Ona čtvrtá fáze vlastně zatím celkově působí jako taková terapie pro Marvelovské hrdiny jak už jsme ostatně viděli ve vanda vision s vandou i když tam se tedy terapie poněkud zvrhla. Znovu také vidíme, jaký dopad měla všechna ta lusknutí na svět. Camea potěšila, i když jsme o nich už dopředu věděli, a mám pocit, že jsme tyto postavy v této sérii neviděli naposledy. A nemohu nezmínit akci ta vypadá opravdu naprosto fenomenálně, skutečně filmová kvalita. Létající může s křídly nikdy nevypadal tak dobře. Celkově velice solidní epizoda, výborně vybalancovaná akce se všemi ostatními prvky, emoce fungují na jedničku. Dávám tomu velice slušné 4 hvězdy - neměl bych problém dát i 5, ale ty si radši schovám na pozdější díly, na které se velice těším. ()

Reklama

Davies182

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jen představení aktuální (nelehké) situace dvou hlavních hrdinů a celkově toho, kde si po pětiletém "probliknutí" ve společnosti stojí. Takže je to spíš drama o hledání pevných nejen sociálních základů, na kterých by se po Endgame dalo znovu stavět. Jasně, má to parádní drahou úvodní akční scénu, ale ve výsledku diváka překvapí spíš promyšlený vývoj postav, jakého se dá za 42 minut dosáhnout. Falconovy piruety mezi skalami a tuna výbuchů jsou tu pak vlastně jen do počtu, aby celá dramatická rovnice dávala smysl. Trýznivá, sebezpytující linka s Winter Soldierem třeba vyloženě dojímá. Bude zajímavé sledovat, do jakých osudových patálií scénář naše post-avengery dovede poté, co se jim v prvních epizodách srozumitelně nalajnují silné a hlavně sympatické charakterové rysy. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ústřední dvojice pro mě není tak sympatická a zábavná ... poutavá ... ti herci nemají takové přirozené charisma ... ničím mi neimponují ... v seriálu je málo vtipu ... bere se to vážně ... jako nějaká detektivka / thriller ... přitom je to jen odvar na zabití času ... další "mrdka" od vycáklého komiksu ... je toho moc ... a stojí za pendrek ... tři díly mi stačí ... bohatě ... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný unylý úvod do očekávané minisérie, po které byste všichni hned chtěli nějakou neutichající akci. Spíš řádné seznámení s tím, jak nelehký život mají obě postavy po událostech Endgame. Na mě zatím seriál i po té první opravdu startovací třičtvrtěhodince působí záživněji než většina dílů WandaVision. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (15)

  • Skupina je v této epizodě označovaná jako Flag Smashers. Jedná se o odkaz na superzáporáckého fanatika Karla Morgenthaua (Flag-Smashera), který se pokouší vytvořit vládu jednoho světa násilnými útoky na symboly nacionalismu. Poprvé se objevil v sešitě „Captain America #312“. V komiksu vede protinacionalistickou teroristickou organizaci s názvem ULTIMATUM (The Underground Liberated Totally Integrated Mobile Army to Unite Mankind). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama