Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Wilson aj Bucky Barnes sa vďaka víťazstvu Avengerov vrátili medzi živých, ich život však ani zďaleka nie je ideálny. Sam zisťuje, že jeho neprítomnosť znamenala pre rodinný podnik katastrofu. Okrem toho ho ťaží bremeno, ako naložiť s odkazom Steva Rogersa. Buckyho zatiaľ sužujú výčitky svedomia za to, čo urobil ako Winter Soldier. Je rozhodnutý odčiniť všetko zlo, ktoré napáchal. Zisťuje, že i keď mu iní možno odpustili, odpustiť sebe samému môže byť oveľa ťažšie... (ČSFD)

(více)

Recenze (68)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec daleko lepší, než jsem čekal. Akce je poskrovnu, ale tu úvodní bych klidně označil za strhující. Jinak mě ale těší daleko více osobnější rovina, kdy se prozatím jedná hlavně o drama dvou postav, které se vypořádávají se svými problémy. To se pravděpodobně velice brzy změní, ale pokud to zůstane alespoň do jisté míry při zemi, tak budu spokojen. ()

Welulu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Relativně vlažný rozjezd, vhled do soukromí postav je na jednu stranu vítáný, na tu druhou tím nelze kompenzovat akci nebo zápletku, respektive ne s tímto scénářem - přesně to místo, kde naopak WandaVision válel a s divákem si šikovně hrál. Trochu se bojím přehnaného amerického "ducha", který je extra otravný, ale těžko soudit po první epizodě. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť solídny úvod do príbehu. Marvel samozrejme v tomto prípade vsadil na istotu a narozdiel od seriálu WandaVision, nenájdeme tú takú komplexnosť príbehu, ani mystično a už vôbec nie vôľu experimentovať. TFATWS je v podstate iba jednoduchým špionážnym thrillerom, ktorý nedosahuje na nastolenú latku seriálom WandaVision. Na úvod sme boli naplno vtiahnutí do strhujúcej akčnej sekvencie, ktorá síce vyzerala dobre na pohľad, avšak niektoré pasáže boli miestami až príliš zdĺhavé. Ide skrátka o typický akčný blockbuster, ktorý sa drží klasických šablón a zabehnutých koľají. Najviac ma rozhodne bavilo nahliadnutie do Buckyho psychiky, čo zohrá určite ešte významnú úlohu. Bucky sa tiež musí vysporiadať so svojou temnou minulosťou, s čím prichádza aj ľútosť a asi prvý citeľnejší emocionálny presah. ()

CinemaRanger

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn úvod. Dozvíme se, co naši hrdinové dělají a kam to bude směřovat. Dojde i na 3 akční scénky, ty jsou dobré a hlavně nejsou generické. Nejslabší je zatím linka s Falconem, ta mne moc nezaujala. Hudba je skvělá, podobná z Capovy filmové série. Škoda, že se zatím neobjevil Zemo, ale už je zřejmé, že bude stát na pozadí toho všeho. Mimochodem, to Švýcarsko je nejspíš Praha. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný unylý úvod do očekávané minisérie, po které byste všichni hned chtěli nějakou neutichající akci. Spíš řádné seznámení s tím, jak nelehký život mají obě postavy po událostech Endgame. Na mě zatím seriál i po té první opravdu startovací třičtvrtěhodince působí záživněji než většina dílů WandaVision. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo mimo jiné v Praze. Scéna ve Švýcarsku, kde je chaos na ulici, se odehrává před budovou Ministerstva kultury na Malé Straně. Scéna s flashbackem Winter Soldiera se pro změnu odehrává v interiéru Paláce Živnostenské Banky v ulici Na Příkopě. (LND)
  • Ve scéně odehrávající se ve Švýcarsku je jedno auto označeno „Sicherheitsdients“. Správný pravopis ale je „Sicherheitsdienst“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama