Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat miliárd mŕtvych ľudí spôsobil vo svete chaos a niektorí ľudia si myslia, že k tomu radšej ani nemalo prísť. Tohto názoru sa začínajú chytať aj extrémisti a ich názory sa tešia nebezpečne veľkej popularite. Sam a Bucky sa vydávajú po stope jednej takejto skupinky. Ich vzťahy sú však pod bodom mrazu. Bucky má Samovi za zlé, že sa vzdal štítu, ktorý mu dal Captain America. Má pocit, že tak zavrhol jeho odkaz. Tým Samovi lezie na nervy. Ak majú byť úspešní v boji proti extrémistom, musia prekonať svoje nezhody a spojiť sily... (ČSFD)

(více)

Recenze (42)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně se mi to opět celé líbilo. Mezi Samem a Buckym je to správné napětí a jejich vzájemné popichování dělá seriál o dost lepším. Výprava a hudba je na velice dobré úrovni, jen příběh je zatím trochu jednoduší, ale zatím mě to nijak neuráží. Za co strhávám jednu hvězdu, je to násilné přibližování rasismu a současného "zženštělého" světa. To tam fakt musela být scéna, jak bílý polda zastaví Buckyho a Sama, a chce Sama zatknout? Ach jo, proč nám nedají pokoj aspoň tady. Stačí, že je toho i tak plný internet a televize... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně větší plivanec na postavu Kapitána Ameriky Marvel udělat nemohl. Navíc volba herce byla dost nevhodná... jsem snad jediný komu připadá v masce jako “ušatý rypák”? Pak ta alibistická zápletka (oni věděli že se to nebude líbit tak to musí návrat i do scénáře). To jako nešlo se držely jen dvou postav v názvu? Jako duo funguji perfektně a myšlenka zapojit další postavy (z MU filmů) prostě funguje sama o sobě fajn. ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Po relativně slabém pilotu jsem schopný tohle akceptovat jako příjemný nadprůměr a vůbec bych se nezlobil, kdyby se i zbytek ubíral tímto směrem. Akce je na televizní poměry slušná a i když stomilionovým blockbusterům se pochopitelně rovnat nemůže, tak je na co koukat. Postavy jsou fajn. Spousta lidí to vyzdvihuje Falcona, což mě teda udivuje jelikož jsem ho považoval už od oznámení za mnohem menší lákadlo a stojím si za tím. On není špatný ale pořád si jede to svoje a časem se to omrzí. Oproti tomu Stan výborně uchopil Buckyho, přidal mu další vrstvu a ta nevyzpytatelnost a neustálý vnitřní konflikt právě činí WS mnohem zajímavějším než Falcon. Sice se tu opět najdou praštěné scénky, jako když reportérka poskytuje rozhovor pro stadion bez mikrofonu nebo se supervoják geniálně rozhodne zdržet konvoj tím že shodí lampu a pak se nechá zastřelit, ale zase to má své klady a těch je určitě víc, třeba nový Kápo je docela frajer a zajímavá postava, jsem zvědavý, jak se jeho charakter vyvine. P.S. Ten BLM aktivismus si ale Marvel může strčit někam ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč působí Falcon a Winter Soldier jako dvojce znuděných detektivů z maloměsta těžko říci, ale akce na silnici je solidní a nová postava Cpt. Ameriky může mít velmi zajímavý potenciál. Zprvu totiž vypadá jako parodie, jenomže zdání klame a velmi rychle nabíra na "síle". Bude zajímavé sledovat budouci konfrontaci, která je v rukou scénáristů zřejmě nevyhnutelná. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kvalitní epizoda. Stejně jako na WandaVision se mi i tady líbí, že postavy, které mě v hlavní filmové sérii nijak zvlášť nebraly, tu člověk poznává mnohem blíž a rázem je má i mnohem radši. Jak Anthony Mackie, tak Sebastian Stan předvádí super výkony, ať už jde o scény humorné, akční, dramatické, nebo o mix všech zmíněných!:)) Parádní je i nesympatický sympaťák John Walker, jsem hodně zvědavý, čeho se od něj dál dočkáme. Jo a asi nejmrazivější momenty nastanou ve chvíli, kdy dojde na odkaz na reálné současné problémy, konkrétně rasismus. I to se tvůrcům povedlo, takže dávám 8,5/10!                Pro více recenzí a zajímavostí nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě Sam (Anthony Mackie) uvádí, že chce být nazýván jako Falcon a ne Black Falcon. Samotného Mackieho lákala postava Sama/Falcona z toho důvodu, že se jedná o černého superhrdinu, ale nemá slovo „black“ ve jméně. (Kubaaa97)
  • Silnice, která je vyobrazena jako na venkově poblíž Mnichova, je silnice se dvěma jízdními pruhy v jednom směru. Takto ale silnice v Německu nejsou stavěny. Na venkově vedou silnice vždy v obou směrech nebo je pruh v opačném směru postaven velice blízko. (Kubaaa97)
  • Registrační značka přívěsu MK Ä5012 je neplatná. Přehlásky jako Ä nesmí být v Německu používány v druhé části poznávacích značek. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama