Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam s Buckym vyrážajú zastaviť Karli Morgenthau. Tá aj so svojimi nasledovníkmi plánuje únos účastníkov konferencie GRC. No Falcon a Winter Soldier netušia, že nie sú jediní, ktorí sa chystajú zastaviť ju. A netušia ani to, ako ďaleko bude ochotná zájsť... (ČSFD)

Recenze (34)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to problémy jako předchozí díl. 20 minut zhruba akce, která je parádní i na seriál a pak vata o ničem to by ani tak moc nevadilo, ale co vadí je to, že je to poslední díl a místo těch keců o tom jak jsou černí lidé nejlepší na světě zatímco všichni ostatní jsou povl (zvláštní nebyl náhodou i Pán Bůh černý, když teda černí vše vybudovali?) bych radši chtěl něco vysvětlit co už asi nikdy nevysvětlí. I pokud vznikne ten druhý díl (údajně už se chystá) tak pořád tam bude časová prodleva (tipuji tak 2 až 3 roky minimálně) jelikož Marvel už má nachystaných těch seriálů více a hold si musíme počkat klidně bych obětoval ty kecy na úkor délky a roztáhl to klidně na hodinu. Na závěr menší spoilery nezjistíme proč tam byl Power Broker (kdo je zjistíme nebudu spoilerovat netrefil jsem se přiznám se, ale byl to jeden z mých 3 tipů :-) ) o co mu šlo a pro koho pracoval (viz potitulková scéna). Jeho odchod z jednoho místa do jiného nedává ani smysl jelikož v Madripooru si ho vážily a bály se ho zatímco tam bude ,,nikdo´´ a pokud mu šlo o to zlikvidovat jednu postavu stačilo si na to někoho najít (ironie je ta , že on si opravdu někoho najal, ale na zabití jiné postavy). Potencionál Zema je taky nulový jelikož byl tak ve 2 dílech v 6 a nyní je v Raftu o té Komtese se taky nic nedozvíme (údajně má být i v Black Widow) a i pokud se objeví třeba příště mohly z té postavy vytáhnout více. U Buckyho je též promarněná příležitost jelikož Winter Soldier už asi není a White Wolf asi taky ne, když není ve Wakandě vítaný co teda je nevíme. P.s. Carli je nejhorší záporačka po tom maníkovi z Ant Mana a Wasp (ani nevím jak se jmenoval) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flag Smashers vyzněli v seriálu jako banda dětiček, která se omyl dostala k superseru a nic s tím pořádně neudělala, páč neměli ani výcvik ani pořádný zápal. Akce ve finále mě dost štvala. Kamera doslova nalepena na hercích se střihem snažící se vyvolat epileptický záchvat. Proslov Sama k senátorům vyzněl při nejlepším dětinsky. Nejzajímavěji pak ze všeho vyjde Sharon. Udělají z ní antihrdinku, která za větším dobrem půjde přes mrtvoly nebo plnou záporačku, které jde především o vlastní prospěch? Seriál ve výsledku nepřinesl nic zásadního. Season 1 - 50% ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The only power I have is that I believe we can do better. We can't demand that people step up if we don't meet them halfway. Look, you control the banks. Shit, you can move borders! You can knock down a forest with an email, you can feed a million people with a phone call. But the question is, who's in the room when you're making those decisions? Hmmm? Is it the people you're gonna impact? Or is it just more people like you?" ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já půjdu s davem a dám světu najevo, že touhle formou u Marvelu cesta nevede. Na seriálové rozšíření pro všechny vedlejší postavy jsem se těšil, ono se ale v prozatím obou ukázkách opravdu prd dělo a pro diváka, který je zhýčkaný kulervoucími filmovými marvelovkami, tohle silně nestačí. To fakticky budu raději za tu oznámenou čtyřku do Capovy filmové série než za druhou řadu tohoto seroše. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě je TFATWS vlastně dost obyčejný. Takový buddy movie, který těží ze svých postav. Nebýt toho, že je to Marvel a že to je Falcon a Winter soldier tak je to hned zapomenutý. V podstatě je to pro mě na stejné úrovni jako Bad Boys 3 - víš, že to nebude tak brilantní jako dvojka, ale mohlo by to být alespoň trochu jako skvělá jednička. Ale ve finále je to jen obyčejná trojka, která bohužel nepředvedla nic. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, ve které se John (Wyatt Russell) rozhodne pomoci lidem, než aby se pomstil, odkazuje na komiks, kdy byl součástí West Coast Avengers. V tomto komiksu se místní šerif rozhodl zabíjet latinskoamerické uprchlíky, kteří se dostávali do Spojených států. John se musel později rozhodnout, zda bude pronásledovat šerifův kamion, nebo pomůže zachránit děti uprchlíků. (Kubaaa97)
  • V závěru epizody je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)
  • Knihy nacházející se na poličce Zemovy cely napsali Alexandr Puškin a Alexander von Humboldt. On sám pak čte knihu „Fortune Is a River“ od Rogera D. Masterse. (NiWi)

Reklama

Reklama