Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele silentname k tomuto seriálu (2)

Falcon a Winter Soldier (2021) 

"The Falcon and the Winter Soldier" je druhým tohtoročným MCU seriálom, ktorý napriek trošku rozpačitému úvodu, kde som mal obavy, či ma to bude baviť si nakoniec našiel správny smer a vo výsledku ma ako diváka aj MCU fanúšika dostatočne potešil. Najlepšou epizódou je pre mňa č. 4 - "The Whole World Is Watching a potom by som asi povedal, že rovnako má seriál skvelé finále, ktoré prinesie niekoľko skutočne dobrých prekvapení, ktoré ma potešili. Celkovo som asi nebol úplne nadšený zo všetkých momentov, no na druhú stranu je to pre mňa dobre vedené skrz postavy. Karli je pre mňa dobrým zloduchom. Rozumiem jej pohnútkam a myslím si, že v mnohom má aj skutočne pravdu. Ale snaží sa ju dokázať nesprávnymi spôsobmi a robí kvôli tomu často nesprávne rozhodnutia. No aj Sam si je vedomý, že možno nie je úplne stratená. A dokonca to chvíľu tak bude aj vyzerať. Mám rád dialógy, ktoré spolu vedú Sam a Bucky a pôsobia obaja, že nejakým spôsobom sa naučia jeden toho druhého pochopiť. No rovnako je super, že sa v tomto seriáli objavuje opäť aj Zemo, ktorý sa skutočne vie postarať o zábavu a je veľmi skvelým elementom. Ako celok je to pre mňa možno trošku slabšie než som pôvodne čakal, no seriál si ma dokázal získať na svoju stranu a to musím oceniť. Hodnotenie: A- ()

Nový řád světa (2021) (E01) 

No uvidíme. Som zvedavý kam sa táto séria nakoniec dostane, lebo zatiaľ to nie je level, na ktorý som u Marvelu zvyknutý. Úvodná akcia je celkom fajn a má niekoľko slušných momentiek. Plus som si pri tom uvedomil, že kým niektoré Marvel projekty sú viac sci-fi tak "The Falcon And The Winter Soldier" pôsobí, že sa viac zamerajú na akčné momentky. A nemám s tým problém. No potom to začne byť celkom psychologické. A nemyslím tým, že je to zlé. Chápem Sama aj Buckyho a Thanosovo lusknutie im prinieslo veľkú dávku problémov. A záver? No uvidíme kam sa to celé vyvinie. Tento diel nedáva veľké množstvo informácií a neviem či ma vyslovene zahákol, ale som minimálne zvedavý čo bude ďalej. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama