Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele oveckaoa k tomuto seriálu (2)

Pravda (2021) (E05) 

Bohužel momentálně nejslabší díl ze série. Po cca 10 minutách kdy bojuje Falcon Winter Soldier a Walker se to vyšťaví a dostaneme jen rasistické hovna typu Kapitán Amerika nemůže být černý jelikož vláda Usa to nedovolí a i kdyby byl tak nikdo normální by tu pozici nevzal. Zema zde odvezou do raftu a nic už nepředvede a scény s Walkerem u soudu co mohly mít potenciál jsou zbytečně zkrácené. 2 hvězdy za Batllestarovu rodinu a jedna za dárek od Wakanďanů , i když nevíme co to je (asi nové křídla tipuji). Jinak je tam potitulková scéna. ()

Jeden svět, jedno lidstvo (2021) (E06) 

Má to problémy jako předchozí díl. 20 minut zhruba akce, která je parádní i na seriál a pak vata o ničem to by ani tak moc nevadilo, ale co vadí je to, že je to poslední díl a místo těch keců o tom jak jsou černí lidé nejlepší na světě zatímco všichni ostatní jsou povl (zvláštní nebyl náhodou i Pán Bůh černý, když teda černí vše vybudovali?) bych radši chtěl něco vysvětlit co už asi nikdy nevysvětlí. I pokud vznikne ten druhý díl (údajně už se chystá) tak pořád tam bude časová prodleva (tipuji tak 2 až 3 roky minimálně) jelikož Marvel už má nachystaných těch seriálů více a hold si musíme počkat klidně bych obětoval ty kecy na úkor délky a roztáhl to klidně na hodinu. Na závěr menší spoilery nezjistíme proč tam byl Power Broker (kdo je zjistíme nebudu spoilerovat netrefil jsem se přiznám se, ale byl to jeden z mých 3 tipů :-) ) o co mu šlo a pro koho pracoval (viz potitulková scéna). Jeho odchod z jednoho místa do jiného nedává ani smysl jelikož v Madripooru si ho vážily a bály se ho zatímco tam bude ,,nikdo´´ a pokud mu šlo o to zlikvidovat jednu postavu stačilo si na to někoho najít (ironie je ta , že on si opravdu někoho najal, ale na zabití jiné postavy). Potencionál Zema je taky nulový jelikož byl tak ve 2 dílech v 6 a nyní je v Raftu o té Komtese se taky nic nedozvíme (údajně má být i v Black Widow) a i pokud se objeví třeba příště mohly z té postavy vytáhnout více. U Buckyho je též promarněná příležitost jelikož Winter Soldier už asi není a White Wolf asi taky ne, když není ve Wakandě vítaný co teda je nevíme. P.s. Carli je nejhorší záporačka po tom maníkovi z Ant Mana a Wasp (ani nevím jak se jmenoval) ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama