Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clint musí pomoct Kate vymanit se z vlivu Teplákové mafie a záhadné vraždy. (Disney+)

Recenze (37)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že už si to nějak sedá a celkově to jde nahoru. Avšak pořád si to nestrhne tu průměrnou nálepku... Velkým plusem je, že Clint dostává více prostoru, takže už to není jen o dívání se na absolutně neznámou postavu. Jsou tu náznaky, že by si to mohlo urvat lepší chvíle.. Jako například ten útok na byt Kate, kdy Clint naprosto luxusně chytne molotov a hodí ho obratem zpět ( rychlá jednoduchá scéna, ale zatraceně efektní). Bohužel potom následovala pasáž, kdy Clint zase musí dokazovat, že není profláklý Avenger, že se musí dokonce zúčastnit do Hry na hrdiny, aby mu nějaký vyzobaný týpek milerád vrátil oblek. Bohužel trojúhelník mezi Kate, matkou a otčínemje takové klišé, že ani v podání MCU to nemá žádnou šťávu, a tak nějak se ve mně rodí obava, že se v tom bude ve velkém pokračovat... Pořád platí, že Kate to sama absolutně nezvládá. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale ne, někdo uloupil Hawkeyeovi jeho ninja oblek, který používal v temné době jakožto Rhonin! Jak to asi dopadne? Vcelku jednoduše... najde ho následující den a chlápek mu oblek bez potíží předá. Tudíž byla celá tahle epizodka s uloupeným artefaktem zbytečná (nikoho nenapadne, že on byl tím Rhoninem, když se po obleku tak shání?). Celé to završila scéna ve skladišti, kam padouchům doslova do klína spadne Kate, která se snaží osvobodit Hawkeye. Tomu říkám scénáristická berlička. Docela by mě zajímalo, kolik dostal scénárista za tenhle paskvil zaplaceno. Jeremy Renner se navíc neustále tváří, že vůbec nechce celou tuhle maškarádu (ne, nemyslím tím LARP) vůbec hrát. Jako kdyby do natáčení byl donucen... Co je ze všeho nejhorší, tak jsou to pokusy o vtipné situace, které neumí postavy vůbec prodat. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukrutne pomalé tempo z predošlej, skôr rozbehovej epizódy sa aspoň čiastočne pozvoľna rozbehlo. Seriál však stále zostáva byť takým prostoduchým a naivným, síce to dokáže na chvíľu zabaviť, ale inak žiadna sláva sa nekoná. Každopádne, chémia medzi Hawkeyeom a Kate je božská, ich scény majú akýsi čarovný šmrnc, takže som celkom rád, že práve na ich vzťahu stojí celý príbeh. U čoho mi však srdiečko zaplesalo, bol LARP, to sa určite podarilo. Scény s Hawkeyeom, ako sa dostáva do role, bolo naprosto k popukaniu. A čerešničkou na torte bol ten súboj. A ten komický gang na mňa pôsobí dosť negatívne a potenciálna hrozba v mojich očiach zmizla. Hawkeye sa svojim vnúteným humorom žiaľ dobrovoľne pripravil o napätie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny 3 díly jsou na jedno brdo (proto použiju stejný komentář ke všem)  jedna akční scéna co je solidní a zbytek prázdnota. Působí to na mě jako zatím nejslabší seriál z tohoto roku (neviděl jsem WandaVision a ani nechci) . Je smutné jak málo lidem stačí ke štěstí kdyby to natočilo Dc tak každý tu nadává , že to točí Marvel skoro každý se z toho udělá. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou částech zatím průměr. Technicky opět marvelácký vysoký standard, choregrafie souborů to vypadá, že bude vynikající a je tu taky opět spousta pomrkávání pro znalce komixů a předchozích filmů a serialů z MCU. Ale to hlavní, tj. postavy a jejich jednání je zatím hodně ploché a někdy až křečovitě nesmyslné. P.S. Má ještě někdo stejně neurčitý pocit jako já, že ten pes je Nick Fury? :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (9)

  • Na konci epizody zní instrumentální skladba legendární britské elektronické formace Depeche Mode nazvaná „Christmas Island“. Skladbu napsal Alan Wilder společně s Martinem Gorem. (Dangerous2)
  • V této epizodě zjistíme, že Clintovo (Jeremy Renner) telefonní číslo je 212-188-3522 a předvolba odpovídá státu New York. Jedná se o jedno z mála telefonních čísel, kde není použita pro Hollywood typická předvolba 555, které se používá k zabránění hromadných volání na skutečná čísla. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama