Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hned jak Clint a Kate uniknou před novou hrozbou, spojí se proti sílícímu zločineckému spiknutí. (Disney+)

Recenze (35)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz som sa zlakol, ze neuvidime legendarny teleskopicky mecik. :) Infantilnost strieda infantilnost, ale aspon nam pekne vykreslili zivot tajomnej unoskyne, jej schopnosti popri jej hendikepe. Renner posobi rovnako otraveny ako v predoslom dieli. Len pre skalnych a publikum, ktoremu tieto "teen vs. adult" doberacky imponuju. Do vaznejsich vod s tymto hrdinom zial asi nezabludime. Rychloposuv isti. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím bezpečně nejlepší epizoda, skvělý mix akce (honička v autě přímo vytažená z Fractionova komiksu je už teď jedna z mých nejoblíbenějších akčních sekvencí v phase 4), emocí (Clintův rozhovor se synem mě až překvapivě dojal) a humoru (Clint a Kate jsou spolu úžasná dvojice a jejich hašteření mě nepřestává bavit). Maya Lopez alias Echo dostává skvělé into, které výborně představuje její postavu a origin, ale také nastiňuje hlavního záporáka celé série… myslím, že všichni víme, o koho jde :). Celkově žeru vibe celého seriálu, srdečná akční komedie zasazená do vánočního New Yorku… miluju to. 9/10. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je mazec. Kdo viděl Daredevila, musí poznat hlas Vincenta D'Onofrio i po jedné větě a tím pádem i co to pro seriál znamená. A mazec pokračuje i dál (ta narážka na komiksový kostým Hawkeye byla fenomenální). Tohle je Hawkeye, kterého jsem čekal a jaký doufám, že bude až do konce. Pozn.: “nerozmlátím Challenger z roku 72”, je něco co jsem si přál slyšet ve filmu/seriálu celý život. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny 3 díly jsou na jedno brdo (proto použiju stejný komentář ke všem)  jedna akční scéna co je solidní a zbytek prázdnota. Působí to na mě jako zatím nejslabší seriál z tohoto roku (neviděl jsem WandaVision a ani nechci) . Je smutné jak málo lidem stačí ke štěstí kdyby to natočilo Dc tak každý tu nadává , že to točí Marvel skoro každý se z toho udělá. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Režisérské duo Bertie a Bert (nevím jestli jde o párek komiků, ale jako seriózní top režiséři, teda podle jména neznějí) se zhostilo již v pořadí třetího dílu Hawkeyova vlastního seriálu. Celé je to ve znamení hluchoty, což je zcela neprobádané téma ve velkofilmech obecně a v MCU experimentální pokrok, jako málo co... Díky tomu, že se naši dva hlavní hrdinové neslyší, tak chemie mezi nimi může pracovat na plné obrátky. Navíc je nám představena tajemná žena z předchozí epizody - Maya, která je taktéž hluchá (nevím jak zrovna tohle brát vážně, ale opravdu jsme měli v jednom filmu více hluchých, než jsem vůbec viděl v čemkoli jiném dohromady). Maya dostala parádní origin a dopsala netradiční skladbu téhle epizody. Co určitě stojí za zmínku, tak je konečně akce, která hravě vynahrazuje spíše více povídací předešlé epizody! Ačkoli bych zase ubral na již Marvelovsky typickém infantilním humoru, tak už jsem výrazně spokojenější až nevěřím, že se dívám na seriál s Hawkeyem! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Píseň hrající během automobilové honičky je „Mad Russian Christmas“ od Trans Siberian Orchestry. (NiWi)
  • Umírající otec Mayi Lopez / Echo (Alaqua Cox) zanechá na jejím obličeji krvavý otisk dlaně na obličeji, který je v bílé barvě jedním z jejích poznávacích znaků v komiksech. (NiWi)
  • V jedné scéně si můžeme všimnout zavřeného obchodu KB toys. Tento řetězec obchodů s dětskými hračkami skutečně existoval a v roce 2009 zbankrotoval. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama