Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalení tajemství a jistých pravdivých okolností vyústí v bitvu proti dvěma nepřátelským silám. (Disney+)

Recenze (29)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já nevím. Tentokrát spíše dávám 80% z lítosti. Nic moc se tam nestalo samozřejmě až na budování vztahu Kate a Clinta. Jejich vánoční dýchánek byl fajn, ale zbytek nic moc. O Jackovi toho víme prd. Maya je svým pohledem vážně nepříjemná a ona zmíněná postava, o které tady hovoříme už týdny, se objeví a zase nelogicky zmizí... takové nedotažené. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa sústreďuje drvivá väčšina pozornosti na budovanie vzťahu medzi Clintom a Kate, čo kvitujem. Hawkeye je síce do seba uzavretý, ale v prítomnosti Kate sa konečne otvoril. Ich spoločné chvíle boli naozaj hrejivé, takýto osobnejší prístup k postavám sa mi rozhodne páči. Práve k tým najlepším scénam patrili ich intímne konverzácia a samozrejme aj oslava predvianočných dní. O tom viac ma ich rozchod na konci zamrzel. Každopádne, samotná akčná sekvencia na streche vrátane toho vlúpania, ktoré to celé predznamenalo, boli taktiež veľmi pôsobivé. Avšak pravdupovediac, ten príchod Yeleny bol trošku nedotiahnutý do konca, osobne som si jej návrat predstavoval inak. A tiež ma sklamalo, že Yelena sa iba ukázala a ani chvíľku s nami nepobudla, nuž, zle načasovanie. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "This has gotten very real, very quick." Více než polovina za námi a z Hawkeye se díky tomu výbornýmu balancování mezi vánoční komedií, dramatem a superhrdinskou akcí stává rychle můj letošní favorit mezi marvelovskými seriály. A čekám, že příští týden se fanoušci dočkají díky premiéře Spideyho hned dvojité porce překvápek. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší díl tady už to nezachrání ani akce jelikož je tam tak zhruba 3 minuty. Na to, že je to 4 díl ze 6 tak stále stojíme na místě a místo, aby to odpovědělo otázky co série nabízí neodpoví to na nic tak, že tipuji, že to dopadne jak s Lokim a bude se vše řešit až v posledním šestém dílu nebo to vyřeší v seriálu Echo, který se chystá. Potvrzuje se to co jsem psal v minulých komentářích zápletka je tupá a jen se uměle natahuje. Zbývá otázka co pochválit v podstatě opět  Kate  ,která na mě působí lepším dojmem než Hawkeye a Black Widow (tohle není spoiler herečka je i v kástingu  a byla avizovaná v 3 díle). Nejlepší komentář Malyszs  P.s. proč si Hawkeye nedošel pro ty šípy sám však je to Avenger a zachránil svět jak je ostatně řečeno snad v každém díle nejspíše by mu je daly ochotně a bez keců chápu, že tepláková mafie má všude asi ty kontakty, ale pochybuji, že by si pro něho šla na policejní stanici. 40 procent ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V postupné přípravě na zakončení celého seriálu se to přeci jen trošku zamotává. Tvůrci tentokrát balancovali mezi vánoční atmosférou se sledováním klasických "santovských komedií" a poodkrytím, o co vlastně v seriálu má jít. Nejlepšími momenty jsou určitě rozhovory mezi Kate a Clintonem, kdy bych to už jistojistě připodobnil k vztahu mistr a žák, takže Kate si na nějaké parťáctví může nechat zajít chuť. Podle očekávání je nám naplno odhalen vztah s Roninem, a tady se snad nešlo splést, nicméně slyšet to naplno je uspokojující. Nakonec se i vyplácí sledovat ostatní projekty v mozaice MCU, pak nejste tolik překvapeni, s čím na vás přijdou. Ačkoli si pořád humor vybírá svoji daň a celé je to v na mě v až moc odlehčené atmosféře, tak finální část na střeše je tak dobrým navnaděním na zbytek seriálu, takže cítím, že jsem v dobrých rukách. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Úplně stejné tričko s ruským psem Lajkou, které ji můžeme vidět nosit v této epizodě, nosí Kate (Hailee Steinfeld) i v komiksech. (NiWi)
  • Clint (Jeremy Renner) používa v epizóde fialovú šálku s nápisom „Thanos was right“, čiže „Thanos mal pravdu“. Jedná sa o odkaz na Avengers: Infinity War (2018) a Endgame (2019), udalosti ktorých významne ovplyvnili celý MCU Universe a viac-menej všetky nedávne projekty z tohto univerza sa o tieto udalosti opierajú. (ČSFD)
  • Hrnek, ze kterého pije Jack (Tony Dalton), je dekorován zobrazením zelených šestiúhelníků a včel uvnitř. Jde o odkaz na seriál Perníkový táta (od r. 2008), v němž Tony Dalton ztvárnil postavu Lalo Salamancy. (NiWi)

Reklama

Reklama