Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Až na finále mě seriál dost bavil, ale kdykoliv se v seriálu objevil LARP, tak jsem jen protáčel očima.

Akce byla boží skoro vždy (pokud v ní nebyli TSM), a Echo by možná mohla unést i svůj seriál.

Zklamal mě Swordsman, který i přes sympatického herce, v seriálu neměl žádný význam.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Tak jsem se k tomu dostal až teď... a jak projíždím těch 152 příspěvků.

To se tu fakt celou dobu musel řešit vzhled Hailee? :D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

Samozřejmě že není, byla to scéna vystřižená z komiksu kde byl Fisk jen dočasně oslepen...hlavně by nevrátili postavu takového formátu aby ho zabili a ještě v minisérii

Uživatel Kincl smazal svůj příspěvek.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

cernakus

Ano asi máš pravdu. Mám Hailee Steinfeld rád jako herečku, protože hraje postavy, které si snadno dokážu oblíbit. Jinak to snad ani nejde, protože jí jako člověka neznám. Na tom ostatně není nic špatného. 

Uživatel jhr smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

cernakus

Ano, napsal jsem, že Stainfeldová je ošklivka a to prostě je. Ve srovnání s její konkurencí bez debat.

Ne, to je tvůj subjektivní pohled, nic jiného. Rozhodně to není fakt pro každého, jak jsme se už bavili. 

To s těmi typy postav, jen bych chtěl vidět, odkud máš ty konkrétní pojmenování. Z nějakého medicínského slovníku nebo sis ty typy vytvořil ty sám? 

na příspěvěk reagoval Ratemus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

jhr

No moc pozorně jsi to neprošel. Ano, napsal jsem, že Stainfeldová je ošklivka a to prostě je. Ve srovnání s její konkurencí bez debat.

Tlustý typ postavy má Pughová. takže zde jsi už nezvládl číst text dvakrát. (zaměnil jsi tlustou postavu za tlustý typ postavy. To jsou dvě zcela jiné věci).

Kila navíc pak byla reakce na konkrétní fotku, kterou postnul Ratemus. Pokud se na tu fotku podíváš a kila navíc oproti tomu co Steinfeldová běžně má nevidíš, tak jsi buď slepý nebo zabedněný.

A o tom to je. Jste tak tupí, že místo toho aby jste četli co někdo napsal a snažili se text pochopit, tak si vložíte do jeho klávesnice SVOU VLASTNÍ PŘEDSTAVU co napsal, aby jste jej mohli napadnout, protože si dovolí být mimo vaši sociální bulbinu, adorování Hailee Steinfeldové, kterou však ve skutečnosti adorujete nikoliv pro Hailee Steinfeldovou, ale pro postavy, které hraje a stejně jako tupé babky, které měly potíž rozlišit Chudíka od primáře Sovy, máte vy problém odlišit herečku od jejích postav.

Smutný to obraz dnešní společnosti.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, jhr, jhr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Ratemus

Prošel jsem si diskuzi a napsal o Hailee, že je ošklivka, že má tlustou postavu a kila na víc. Ani v jednom nemohu souhlasit. Její postava je tak akorát a rozhodně je jako žena přitažlivější než Megan Fox. Pusť si seriál Dickinson tam jí to neskutečně sluší. link 

na příspěvěk reagoval cernakus

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

cernakus

nalistuj si 3 stranky dozadu pred finale, chlapci co kosostvorec videli max na obrazku tu isli poucovat co je a co nie je zenska krasa

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Ale jo, někdo to zmínil, že ona a Florence nesplňují nějaké normy a že nejsou hubené a myslím že slovo tlustá zaznělo....je to někde vespod nechci hledat

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

a takovej patolog tě neděsí? Přece jen se vyzná ve smrti ;-)

Sát vědomosti a vědět všechno je moje životní krédo. Neopovrhuji informacemi a nedělím je na špatné a dobré.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

cernakus

Tvoje asociace je naprosto chybná. Všechny které jsem uvedl vnímám jako krásné mladé ženy. Nejmladší z nich je Millie Bobby Bronw, které v únoru bude 18, ale už teď vypadá minimálně na dvacet. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

jhr , W.Dow

Jsou Vánoce, tak tě nechám být. Nicméně nevím jestli to je shoda náhod, ale výběr jmen, které jsi uvedl opravdu ještě pár let zpátky v pedokomunitě dost rezonoval;-)

W.dow:

dtto u tebe, kočko. Na Vánoce přejdu tvůj atak bez šťavnaté odpovědi.

na příspěvěk reagoval W.Dow, LAZARUS111, jhr

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama