Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (6)

Hawkeye (2021) 

Jednohviezdie je asi dost "harsh", ale za seba hodnotim tento serial ako jednoznacne najslabsiu komixovu marwellovku. Epizodicky priemer by bol dvojhviezdim a blizsie sa k nim vyjadrujem v osobitnych dieloch. Kvitujem vsak, ze je len 6-dielny. Renner dve tretiny serie vyzera, zrejme opravnene, velmi otravene a pozornost venovanu mladej "lukostrelkyni", presahujucu jeho lasku k vlastnej rodine, je tiez tak trochu mimo mna. Scenar, je okrem zaverecneho preplaceneho dielu vyprazdneny a ani tej "blaznivej komedialnosti", na ktoru obcas tvorcovia stavili, nie je tolko, aby fungovala. Okrem teda posledneho dielu, kde aspon Fisk a Jelenna mali svoj zabavny part, je to ozaj velmi slabunke. Tym, ktorym nestaci logo Marvelu, aby filmu nekriticky odpustili i jeho nezabavnost, tento serial neodporucam. Fanusikovia zrejme budu napriek spomenutym vyhradam "ocareny". 30% ()

Hrdinům se vyhýbej (2021) (E01) 

Nezdielam tunajsie nadsenie. ;) Strazcovia opat i v tomto kusku budu absentovat periferne videnie. Vyzera to, ze sa Marvel tentokrat zameriava na svoje teen obecenstvo....zatial rodinny film s mnozstvom logickych preslapov a chabej kamery. Renner v pohode, ale neviem, ci bude jeho part postacovat na utiahnutie celej tej slabej omacky a herectva okolo neho. On je pre mna zatial jednoznacne jedinym lakadlom serial vobec pozerat. Hailee, hoci uz 24-rocna na mna svojim vystupovanim zatial posobi ako 16-17-rocna pubertiacka, nuz a "zaujala" i dcerka Hawkeye-a Ava Russo. Nekomentujem vyzor, ale vyraz. A ten, odpustite mi, vdaka tym zvlastnym "zivym" peram posobi velmi neprirodzene. Celok - max 40% ()

Na schovku (2021) (E02) 

Hm,... k zanrom tohto serialu by som dopnil - "komedia", vynal by som "dobrodruzny" ->hoci ho priradili serialu "Arrow", kde bol lukostrelec, neznamena automaticky, ze patri aj tu. :) Kedze nam v tejto epizode nezvratne ukazali, ze sa bude jednat o "usmevnu" odlahcenu zalezitost vyhradne pre fandov, ktora sa neberie vazne (vid. napr. teplakova mafia), neprekvapila ma snaha o priblizenie LARP-u pre nerdov. :) Venovali mu fakt priehrstie stopaze. Nemozem sa zbavit dojmu, ze samotnemu Renner-ovi a nie len jeho charakteru, to pripadalo otravne az trapne. Punisher u mna nadalej ostava jediny, vazne ponaty, scenaristicky i herecky skvelo spraveny marvelovsky serial. Toto je len x-krat luhovany cajik pre mraky fanusikov tohoto univerza. Dufal som, ze tvorcovia snad znovu vybocia z tej istej sablony "coolovosti" a aspon tomuto charakteru dopraju nieco silnejsie a prepracovanejsie. Dalsie casti zrejme s rychloposuvom..ak vobec. Sklamanie. 35% ()

Ozvěny (2021) (E03) 

Uz som sa zlakol, ze neuvidime legendarny teleskopicky mecik. :) Infantilnost strieda infantilnost, ale aspon nam pekne vykreslili zivot tajomnej unoskyne, jej schopnosti popri jej hendikepe. Renner posobi rovnako otraveny ako v predoslom dieli. Len pre skalnych a publikum, ktoremu tieto "teen vs. adult" doberacky imponuju. Do vaznejsich vod s tymto hrdinom zial asi nezabludime. Rychloposuv isti. ()

Ronin (2021) (E05) 

Konecne pozeratelna epizoda vo vaznejsom duchu. Az teda na opatovnu trapnu vsuvku s "teplakovcami". Nemohlo to tak byt i predosle casti? 55% ()

Tohle mají být Vánoce? (2021) (E06) 

V tomto zabavnom akcnom duchu mohol byt cely serial a tym by sa aspon priblizil k priemernym komixovkam. Keby sa tam neukazal Vincent D'Onofrio ako Fisk, nemal by okrem teplakovych straposov svoj protiklad ziaden kladas v seriali. Uponahlane, s par "vtipnymi" efektami z hlavic sipov? Vazne?! Omnoho viac spravil obycajny, za to vtipny, prekvapeny pohlad sovicky na vianocnom strome. Najlepsi diel neuveritelne slabej marwellovky. ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama