Reklama

Reklama

Hříšná noc

  • USA Blotto

Obsahy(1)

V Americe probíhá neslavné období prohibice, ale Laurel a Hardy si přesto chtějí vyrazit do klubu na skleničku. Nezbývá jim tedy nic jiného, než si vzít vlastní pití, které musí Laurel tajně vzít své ženě. Zábava začíná poté, co se Laurel doma vymluví na důležité obchodní jednání. Laurelova žena se však nedá jen tak lehce obelhat, a tak je jasné, že všichni ještě v klubu způsobí velké pozdvižení. (worm14)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Málo situačná groteska Laurela a Hardyho, ktorá má jedno ponaučenie : nenahnevajte ženu. :)) www.video.google.com ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dost škoda toho useknutého konce, toho se mělo přece pořádně využít. Velmi dobrá groteska zbytečně natažená o písničku. ()

Reklama

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Hříšná noc. Aby si mohl pan Laurel vyrazit s panem Hardym, musí se nejdřív rafinovaně vyvléknout své krásné, ale despotické ženě (Anita Garvinová). Pak si v Rainbow clubu potají dávají do nosu z poslední láhve alkoholu, kterou Stanova žena šetřila na sváteční příležitost. Ovšem ani jeden z nich netuší, že v láhvi je něco jiného, než by v ní být mělo. To jim ale nebrání v tom, aby se pěkně opili. Sentimentální zpěvák je dojme k slzám zpěvák, pak zas dostanou záchvat smíchu z toho, jak podfoukli Stanovu ženu. Laurela jsem ještě nikdy neviděl se takhle smát! Ovšem smích je brzy přejde... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama