Reklama

Reklama

Dumbbell nan kilo moteru?

(seriál)
  • Japonsko ダンベル何キロ持てる? (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (3)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Já vím. Měl bych napsat něco rozumného. Něco, co dává smysl, ohodnotí tuto sérii logicky a zevrubně. Mno. Tak se do toho pusťme... Nope ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Chcete začít cvičit? Jste namotivovaní od Saitamy z OPM? S chutí do toho. Tento seriál působí spíš jako komedie na cvičení, ale překvapivě má i sem a tam dobré rady. (aneb když vás anime skutečně přinutí začít cvičit :D) Hibiki a její partu si nešlo nezamilovat. Až na Muscle mana jsem si seriál užila (být o pár let mladší, asi bych si užívala každou epizodu odhaleného chlapa a jeho svaly, ale nyní? Kinda meh tbh). 4*, úsměv na tváři a možný příslib shlédnutí znovu, až se budu nudit ()

Reklama

Kalor1 

všechny recenze uživatele

Ak hodnotíme seriaĺ a jeho dej celkovo by sme skončili asi na jednej hviezde max dve.... ale pokiaľ seriál beriete ako návod či už motiváciu na cvičenie nájdete tam veľa presných rád a celkom presných návodov ako vykonáva´t jednotlivé cviky.... Myslílm si že po obrovskom boome aký spravil OPM a jeho "tréning" sa proste pokúsili spraviť seriál o cvičení viac zameraný na samotné objasnenie pojmov ako na dej... ()

Galerie (439)

Reklama

Reklama