Reklama

Reklama

Rodinný sraz

(seriál)
  • USA Family Reunion
Trailer
USA, (2019–2022), 20 h 31 min (Minutáž: 24–34 min)

Tvůrci:

Meg DeLoatch

Kamera:

John Simmons

Hudba:

Wendell Hanes

Hrají:

Anthony Alabi, Loretta Devine, Talia Jackson, Jordyn Raya James, Tia Mowry-Hardrict, Isaiah Russell-Bailey, Cameron J. Wright, Camaron Engels, Luke Eisner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Když se McKellanovi přestěhují ze Seattlu do maloměsta v Georgii, je jejich životní styl konfrontován jižanským způsobem života a konzervativními prarodiči. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám bez mučení, že jsem si po prvním dílu myslela, že skončím někde v polovině první řady. Působilo to na mě moc křečovitě a viděla jsem v tom takový ten (pro mě protivný) disney vibe. A taky narovinu - energie černé rodiny je úplně jiná, než když koukáte třeba na Krok za krokem. Ale já si ty lidi fakt oblíbila. Nejvíc rodiče Moze a Cocou. Ti dva mají mezi sebou krásnou chemii (a na oba se sakra dobře dívá). Svérázná babička a děda, pastor, který ne vždy miluje bližního svého na první dobrou a čtyři celkem rozmazlené děti, si už tu oblíbenost museli sakra vydřít. :D Je to rodinný seriál, moralizuje a všechno v něm dobře dopadne. Ale nebojí se zároveň ukázat na věci, které lidem s tmavou barvou pleti nikdo rozhodně nezávidí. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama