Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stan a Olie jako komické rekvizitářské duo zaviní zkázu cirkusu, když to v čísle s dělovou koulí trochu přeženou se střelným prachem! Zoufalý majitel ve snaze vyrovnat pohledávky zaměstnanců uspořádá tombolu, z níž si Laurel odnese bleší cirkus a Hardy cvičenou gorilu. Problém je, že opice odmítá arogantního pánička poslouchat a platí na ní jenom dobrák Stan. Trojice se vydává do města, pronásledovaná uprchlým lvem. Blíží se noc a bývalí cirkusáci by se rádi ubytovali v hotelu. Jak ale dostat opici až na pokoj? (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Solidní porcička zábavy. Cirkus je jasným dozvukem němé éry, mimochodem konferenciéra tam nedělá nikdo jiný, než starý známý James Finlayson. Scény v hotelu jsou už trochu slabší. Nechápu ale, proč se film jmenuje Chimp, když v něm vystupuje (samozřejmě člověk v kostýmu) postava gorily. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Stan a Ollie jsou holky pro všechno a rekvizitáři v cirkuse. Svou nešikovností pokazí všechna čísla a mimoděk působí jako klauni. S dělovou koulí a následně s dělem si poradí sami a siláka Destructa nepustí vůbec ke slovu. Výsledkem je demolice celého šapitó. Cirkus zkrachuje a jeho členové dostanou místo honoráře naturálie - Ollie opici a Stan bleší cirkus. Po neúspěšném pokusu nacpat šimpanzí samici Ethel do klece je vyžene do města hledat nocleh cirkusový lev. Zatímco na Olivera opice útočí, Stan si s ní výborně rozumí a dokonce jí šeptá příkazy do ucha. Nocleh seženou až poté, co převléknou opici za Olivera, což kupodivu hoteliér nepozná. Následují problémy s postelí, nikdo nechce spát s opicí. Když se jakž takž uloží, stejně je zpod peřiny vyžene Stanův neposedný bleší cirkus. Nakonec jim ztropí scénu žárlivý hoteliér, jehož nevěrná žena se jmenuje také Ethel. Když zaslechne několikrát její jméno, přepadne je s pistolí a vyzná lásku pod peřinou zachumlané opici. Když ale dorazí jeho žena, dostane málem infarkt a povedené nájemníky vyrazí. ()

Reklama

Reklama