Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhona má jen několik hodin na záchranu svého syna. Musí podle instrukcí udělat čistku v podsvětí města. Podaří se jí závod s časem ve zkorumpovaném prostředí vyhrát? Vladik Zorich (Dolph Lundgren) je kriminální boss, který se roztáhnul po celém podsvětí hříšné metropole Los Angeles. Obchoduje se zbraněmi, drogami i bílým masem. Má pod palcem hazardní hry. Ale jednoho dne ho podrazí žena, které nejvíce důvěřoval a která byla jako jeho pravá ruka. Rhona je odvážná, ale její troufalý čin nezůstane bez trestu. Vladik unese jejího malého syna a přinutí Rhonu, aby mu pomohla odstranit všechny konkurenty a nepřátele. Zatímco život jejího syna visí na vlásku, Rhona se snaží najít nejnebezpečnější a nejzvrácenější Vladikovy protivníky a získat cenné zboží i informace. Má na to jen jednu jedinou noc. Vladik nemilosrdně určuje pravidla „hry” a pečlivě dohlíží na každý Rhonin krok v potemnělých ulicích Los Angeles. Ale i tak podcenil sílu mateřské lásky, a když se jeho pečlivě promyšlený plán začíná rozpadat, propuká chaos. (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nejaká hnusná kunda musí kvôli synovi splniť zopár úloh pre Vladika (obrovský Lundgren). A tak chodí z miesta na miesto a pritom zmláti niekoľko bývalých hviezdičiek, ktoré ste už roky v žiadnom dobrom filme nevideli. A tento nebude výnimkou. Zvorali, ktorý to režíroval s nejakým ďalším vemenom síce nie je taký veľký uspávač hadov ako Zasraný a jeho filmy sú proste natoľko mizerné, že je to občas sranda. Hlavne prestrelky stoja za to. Vyzerá to jak keď sa malé deti hrajú, robia pri tom pif, paf a následne sa teatrálne zvalia na zem. A patričné efekty výstrelov ručne dokreslia, aby to vyzeralo fakt cool. Smutné, že niečo takéto niekto vydáva za profesionálnu robotu. Za niečo stoja iba bitky, ktorých je tu dokopy asi minúta. V nich ukáže tá škaredá kunda prečo ju obsadili. Trejo alebo Lundgren sú len cameo ojeby na diváka. Lundgren na rozdiel od Treja aspoň raz vstane zo stoličky a kopne dlhou nohou do obrovského čuráka Liddella. A to je zhruba všetko. Šichta splnená a honem k Zasranému, aby natočil ďalšie prírodné hnojivo s ktorým si zaserie nepoučiteľný fanúšik týchto starých vykopávok svoj monitor. P.S: Lundgren utrpel pri natáčaní ťažký úraz hemeroidov. Stolička bola príliš tvrdá. 1/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No Laco už napsal všechno podstatný. Jde nám to s obrovským Lundgrenem do obrovský žumpy, což zamrzí když si člověk vzpomene, že vloni to vypadalo na solidní restart jeho kariéry i díky návratu na plátna kin v Aqua Manovi nebo Creedovi 2 o čemž si kolegové z podobné kategorie jako Seagal či JCVD můžou nechat jenom zdát, ale pak se shodí účastí v totálně odfláknutých projektech jako je tento. Mám pro toho chlapáka stejně slabost a tak to ani tentokrát nebude odpad, ale toho amatérství a neumětelství je je v poslední době v těchto akčních béčkách až moc. Přitom byly časy kdy stačilo na natočení podobnýho, ale poctivýho kousku i pár drobných a dalo se na to koukat. Ok třeba tam byly levný praktický efekty, ale pořád lepší než dnešní hnusný digitální střílení před digitální kamerou a vůbec digitální všechno. Darmo mluvit... Ta hvězda je fakt jenom za Dolfíka. Za tu transku v hlavní roli, kreténskej ksicht neherce Liddela a další Trejův párminutový vomrd ve spojení s amatérskou technickou stránkou, směšnými efekty a režijní nemohoucností je to jasnej odpad.10% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Rhona (Natalie Burn) musí během několika hodin splnit pět úkolů pro Vladika (Dolph Lundgren), aby dostala zpátky svého syna Mika... Dolph Lundgren má na plakátu velký prostor, ale hlavní roli samozřejmě nehraje. Natáčení muselo být pro Lundgrena tentokrát nenáročné, protože většinu svých scén prosedí za klávesnicí a do akce se zapojí teprve v úplném závěru. Danny Trejo přidává do své rozsáhlé filmografie další nezajímavou roli. Chuck Liddell znovu předvede svoje neherectví a každému divákovi musí být jasné, že v jeho případě to lepší nikdy nebude. HODNOCENÍ 10% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(5%) Má vůbec smysl tohle podrobně komentovat ? Je to nudná sračka a to se tu v podstatě v celém rozsahu filmu stále něco děje. Nějaké zmatené bitky (jsou opravdu strašné a to nejsem tak na choreografii přísný divák), amatérské přestřelky a celkově triky za hovno. Třeba i obyčejné scény, kdy útočník padá na zem – to vše vypadá směšně. Prostě levné béčko. Navíc příběhem je to tak nezáživné, že jsem se těžko orientoval, kdo je kdo. Nějaká hnusná ženská (je zde hlavní hrdinkou – údajně) chtě nechtě pracuje pro Lundgrena, aby dostala zpět svého syna. Jenže to ani nevypadá jako únos a to rozuzlení ke konci je trapné. Sakra, rozkecávám se. Takže děj na hovno, akce debilní, i když je jí zde celkem dost a ani Dolph to zde moc nevytrhl. Působí zde unaveně a nezaujatě. Ostatní známé herce včetně Treja nekomentuju, se tu objeví a žvástají o píčovinách - bych i já dovedl. Prostě ODPAD! ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto nezachrání ani Dolphík a ani Liddell. Film úplně o ničem s rádoby drsnou hlavní hrdinkou. 0% :( ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita a ukázka, jak hluboce lze padnout při natáčení filmu. Sice scénář je jasný a nekomplikovaný, ale jinak je vše špatně. Všechny scény ve tmě, bojové scény příšerně sestříhané, hlavní hrdinka nesympatická bojově nasraná matinka, protože jí neustále sedící Dolph drží kluka a ona musí vykonat pět nesnadných úkolů. A když už konečně Doplh vstane z křesla a má bojovat, je to tragédie. Tohle byla hrůza, která nesplňuje ani procento dobrého filmu. Hudba: Gregory de Iulio ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kristova boto, ta byl zase flákanec. Kolik já si toho kvůli tomu Dolphovi ještě asi vytrpím. Když má ale někdo pro někoho prostě slabost, tak co nadělá, že? No, pojďme do toho, takže se jedná o další laciné pokoukáníčko kategorie B, až spíše C, se scénářem rovnou kategorie D, s hromadou nesmyslů a filmových kiksů, což mě sralo asi ze všeho nejvíc, jinak dále s fakt vyzrálými dialogy, myšleno samozřejmě ironicky, se zápletkou, co má sice určitě spád, ale toť asi vše, prostě to co se tam odehrává, je vážně už vysoká hra s diváckou trpělivostí a tolerantností, akce je pak možná dostatek a dokonce i její úroveň není úplně nejmizernější, pokud ovšem tedy nepočítám přestřelky, za které by potřebovali být postřeleni tak akorát sami tvůrci do prdele, jinak atmosféra, napětí, emoce, nic z toho se tu nevyskytuje a co se obsazení týče, to je také spíš taková sranda, sice se zde vystřídá pár povědomějších céčkových ksichtů, což určitě potěší, Natalie Burn pak v ústřední roli také nepůsobí úplně mimo a Lundgren je zkrátka Lundgren, většinu času tu tedy prosedí na židli s hubou plnou keců, a když se nakonec přeci jen zúčastní závěrečné akce, tak stejně nevěřím, že se v ní nenechal zastoupit dublérem, ale jeho charisma mě i tak pořád táhne, takže v tomto ohledu vše OK, ovšem přímo postavy zmiňovaných herců, to je další přehlídka triviálnosti a nesoudnosti, to fakt jako bolelo. Celkově je to ale prostě levný brak, co vážně nemá smysl vidět. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Po úvodnej tragicky natočenej bitke Dolpha Lundgrena s Chuckom Liddellom zrejme každý odhalí že pôjde o prepadák. Viacerí by mohli predpokladať, že Dolph tu vzhľadom na postavenie v titulkoch a miesta na plagáte bude mať hlavnú úlohu, ale samozrejme je to klasický odrb na diváka a nie je tomu tak. Hlavnú rolu má neznáma Natalie Burn, ktorá síce moc krásy nepobrala ale aspoň v pár akčných scénach predvedie niečo čo stojí za pozornosť. S výnimkou týchto pár scén je väčšina bitiek podobne ako tá úvodná veľmi chabo natočených a nevytrhli to ani prestrelky. Lundgren si (s výnimkou úvodnej bitky) svoju zápornú úlohu poctivo odsedí za stolom, Liddell je strašný neherec a keďže akčných scén má minimum tak je tu úplne zbytočný a k tomu, že Trejo si pripisuje ďalší film v ktorom má 30 sekúnd a 1 scénu, tak k tomu sa už radšej ani nevyjadrujem. Len by ma zaujímalo, načo vlastne podobní ľudia za kamerou točia akčné filmy keď na to a) nemajú peniaze, b) nevedia akciu prehľadne a schopne natočiť a c) nevedia využiť hercov ktorí v akčných filmoch pravidelne hrávajú. 15% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren jako boss podsvětí unese syna Rhony a ta musí během několika hodin splnit sérii úkolů... chápu, že bývalé akční hvězdy dnes točí jen akční béčka, ale netušil jsem, že až tak levná akční béčka. Na druhou stranu na to jak levná věc to je, tak tím barevným nočním vizuálem to má aspoň poutavost hudebního videoklipu. Víc než jednu hvězdu nedám i za nesympatickou hlavní hrdinku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren sa nevzdáva. Ani po šiestom X neprestáva točiť také akčné C-ka, ktoré maximálne zaujmú zberateľov DVD. „Acceleration“ ma vizuálne najviac očaril s úvodnou svetelnou kavalkádou, kde máte jazdiace auto a titulky. Vo filme ako aj v príbehu nečakajte žiadny taký prvok, ktorý by vás mohol prekvapiť . Low quality akčné a bojové scény (a „občas“ divné riešenie danej situácii) – ako sme na to v podobných filmoch už zvyknutý. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, proč má Lundgren zapotřebí se objevovat v takovém stupidním, nízkorozpočtovém rádoby akčňáku. Od začátku až do konce je film doslova utrpení. Děj je mizerný, plný nesmyslných scén a trapných dialogů. Efekty extrémně vtipné, kamera mimořádně otravná. Herecké obsazení rovněž ostuda. O nějakém náznaku kvalitní filmařiny nebo alespoň kvalitních hereckých výkonů si zde bohužel můžeme nechat jen zdát. Rychlá hra je jen další zástupce mizerných akčních béček, u kterého mě asi nejvíc bavily reklamní přestávky, které jsem si výjimečně fakt vychutnával. 0/10. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Pokus priživiť sa na vizuáli Drive či Johnyho Wicka dopadol podľa očakávania. Kde niet peňazí a nadania, tam sa ťažko da vytvoriť čo i len priemerné dielo. Defilé známych tvári je tu až na výnimky len na ozdobu, o niečo dlhší čas pobudne na obrazovke Dolph, zväčša si len však len odsedí pred monitormi. A tak sa hlavnou hviezdou stáva Natalie Burn, ktorá sa síce snaží byť ženským klonom Johna Wicka, akurát že ako zúriaca matka je úplne nepresvedčivá. Oveľa viac jej to svedčí v niekoľkých pästných súbojoch. Akčná stránka je však zas bohužiaľ nemilosrdne zhadzovaná amatérskym poňatím prestreliek, ktoré sú trápne a nechcene smiešne. Celý film tak zachraňuje Flanely, ktorý si svojho záporáka zahral s nesmiernym elánom a ukradol si tento mdlý projekt pre seba. Bohužiaľ, je to len ďalší typický sterilný, bezkrvný akčňák určený pre konzumáciu prostredníctvom kábloviek. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, s Dolphom a úrovňou jeho filmov to ide z kopca ešte rýchlejšie, než je tomu u Nicolasa Cagea. Sú to veľmi nepopulárne závody o čoraz väčšie filmové braky. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Soukupův dabing mi zněl, jakoby ho to nebavilo, a ani se nedivím, mě to při sledování taky nebavilo a kdybych trpěl nespavostí, tak bych si to snad pustil jako ukolébavku. Takže jsem celých 80 minut přemýšlel nad tím, jak z toho vydolovat aspoň jednu hvězdičku, no nakonec jí tam teda se zavřenýma očima dám. Nebýt Lundgrena, tak se na to ani nepodívám. Je škoda, že z restartu své kariéry po Expendables nic moc nevytěžil a zase spadl do těchhle shit filmů, doby, kdy jeho béčka vypadala takhle, se už bohužel nevrátí... ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně rozporuplný film. Asi největším problémem byla akce a efekty. Některé souboje s Lundgrenem byli strašně trapné. Úplně JEMNĚ záporáky (I když on sám nebyl klaďas, chvílemi spíše neutrál a chvílemi zločinec) kopal, a záporáci na to vždycky ,, OU!!!!" jako kdyby byli ublížení nějakou nadpozemskou silou. Trapná CGI krev je tady ten nejhorší efekt v celém filmu (těch scén se CGI krví je tu více). Taky jsem se chvílemi fakt nudil. Ale ten námět je naprosto suprový, a dlouho jsem čekal, až nějaký takovýto akcňák vznikne. Každopádně vím na 100%, že si to podruhé nepustím. Je to slabé, ale jeden z nejhorších filmu to není. ()

Reklama

Reklama