Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhona má jen několik hodin na záchranu svého syna. Musí podle instrukcí udělat čistku v podsvětí města. Podaří se jí závod s časem ve zkorumpovaném prostředí vyhrát? Vladik Zorich (Dolph Lundgren) je kriminální boss, který se roztáhnul po celém podsvětí hříšné metropole Los Angeles. Obchoduje se zbraněmi, drogami i bílým masem. Má pod palcem hazardní hry. Ale jednoho dne ho podrazí žena, které nejvíce důvěřoval a která byla jako jeho pravá ruka. Rhona je odvážná, ale její troufalý čin nezůstane bez trestu. Vladik unese jejího malého syna a přinutí Rhonu, aby mu pomohla odstranit všechny konkurenty a nepřátele. Zatímco život jejího syna visí na vlásku, Rhona se snaží najít nejnebezpečnější a nejzvrácenější Vladikovy protivníky a získat cenné zboží i informace. Má na to jen jednu jedinou noc. Vladik nemilosrdně určuje pravidla „hry” a pečlivě dohlíží na každý Rhonin krok v potemnělých ulicích Los Angeles. Ale i tak podcenil sílu mateřské lásky, a když se jeho pečlivě promyšlený plán začíná rozpadat, propuká chaos. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No Laco už napsal všechno podstatný. Jde nám to s obrovským Lundgrenem do obrovský žumpy, což zamrzí když si člověk vzpomene, že vloni to vypadalo na solidní restart jeho kariéry i díky návratu na plátna kin v Aqua Manovi nebo Creedovi 2 o čemž si kolegové z podobné kategorie jako Seagal či JCVD můžou nechat jenom zdát, ale pak se shodí účastí v totálně odfláknutých projektech jako je tento. Mám pro toho chlapáka stejně slabost a tak to ani tentokrát nebude odpad, ale toho amatérství a neumětelství je je v poslední době v těchto akčních béčkách až moc. Přitom byly časy kdy stačilo na natočení podobnýho, ale poctivýho kousku i pár drobných a dalo se na to koukat. Ok třeba tam byly levný praktický efekty, ale pořád lepší než dnešní hnusný digitální střílení před digitální kamerou a vůbec digitální všechno. Darmo mluvit... Ta hvězda je fakt jenom za Dolfíka. Za tu transku v hlavní roli, kreténskej ksicht neherce Liddela a další Trejův párminutový vomrd ve spojení s amatérskou technickou stránkou, směšnými efekty a režijní nemohoucností je to jasnej odpad.10% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren jako boss podsvětí unese syna Rhony a ta musí během několika hodin splnit sérii úkolů... chápu, že bývalé akční hvězdy dnes točí jen akční béčka, ale netušil jsem, že až tak levná akční béčka. Na druhou stranu na to jak levná věc to je, tak tím barevným nočním vizuálem to má aspoň poutavost hudebního videoklipu. Víc než jednu hvězdu nedám i za nesympatickou hlavní hrdinku. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Rhona (Natalie Burn) musí během několika hodin splnit pět úkolů pro Vladika (Dolph Lundgren), aby dostala zpátky svého syna Mika... Dolph Lundgren má na plakátu velký prostor, ale hlavní roli samozřejmě nehraje. Natáčení muselo být pro Lundgrena tentokrát nenáročné, protože většinu svých scén prosedí za klávesnicí a do akce se zapojí teprve v úplném závěru. Danny Trejo přidává do své rozsáhlé filmografie další nezajímavou roli. Chuck Liddell znovu předvede svoje neherectví a každému divákovi musí být jasné, že v jeho případě to lepší nikdy nebude. HODNOCENÍ 10% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, proč má Lundgren zapotřebí se objevovat v takovém stupidním, nízkorozpočtovém rádoby akčňáku. Od začátku až do konce je film doslova utrpení. Děj je mizerný, plný nesmyslných scén a trapných dialogů. Efekty extrémně vtipné, kamera mimořádně otravná. Herecké obsazení rovněž ostuda. O nějakém náznaku kvalitní filmařiny nebo alespoň kvalitních hereckých výkonů si zde bohužel můžeme nechat jen zdát. Rychlá hra je jen další zástupce mizerných akčních béček, u kterého mě asi nejvíc bavily reklamní přestávky, které jsem si výjimečně fakt vychutnával. 0/10. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(5%) Má vůbec smysl tohle podrobně komentovat ? Je to nudná sračka a to se tu v podstatě v celém rozsahu filmu stále něco děje. Nějaké zmatené bitky (jsou opravdu strašné a to nejsem tak na choreografii přísný divák), amatérské přestřelky a celkově triky za hovno. Třeba i obyčejné scény, kdy útočník padá na zem – to vše vypadá směšně. Prostě levné béčko. Navíc příběhem je to tak nezáživné, že jsem se těžko orientoval, kdo je kdo. Nějaká hnusná ženská (je zde hlavní hrdinkou – údajně) chtě nechtě pracuje pro Lundgrena, aby dostala zpět svého syna. Jenže to ani nevypadá jako únos a to rozuzlení ke konci je trapné. Sakra, rozkecávám se. Takže děj na hovno, akce debilní, i když je jí zde celkem dost a ani Dolph to zde moc nevytrhl. Působí zde unaveně a nezaujatě. Ostatní známé herce včetně Treja nekomentuju, se tu objeví a žvástají o píčovinách - bych i já dovedl. Prostě ODPAD! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Koordinátora soubojů dělal Tony Messenger. V malé roli si zahrál vyhazovače před klubem a byl také Lundgrenovým kaskadérským doublem. (Rominator)

Reklama

Reklama