Reklama

Reklama

Brzy na shledanou

Trailer

Obsahy(1)

Americká fotbalová hvězda Ryan Hawkes utrpí při zápase zranění, které ohrozí jeho další kariéru i účast na Světovém poháru. Léčba a rekonvalescence si sice vyžádají nepříjemnou přestávku ve sportování, ale právě díky ní mu do života nečekaně vstoupí láska. Ryan se zamiluje do ruské svobodné matky Lany Kalininy, která ho okouzlila na první pohled. Oba však pocházejí ze zcela rozdílných světů a jejich křehký vztah se ocitne v ohrožení dříve, než by se mohl začít slibně rozvíjet a posilovat. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

wdc 

všechny recenze uživatele

Hezoun a populární americký fotbalista je zraněn a potká vdanou rusku, se kterou se dají dohromady. Trochu mi ta chemie neseděla a občas mi to přišlo trochu pozérské a na oko. Po odloučení se zase náhodou setkali a byl z toho krátký hurá happyend, řekl bych amerického ražení. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Žádný blockbuster to není, ale je to hodně pohodový film, který udržel celou dobu mou pozornost, takže za mě 4 hvězdy. Asi největší deviza filmu je miláček Harvey Keitel, který nezklame snad nikdy. Na Liama se hezky dívá, a herecky je přirozený. Typově bylo obsazení postav celkem zvládnuté, na Jenie mi něco pořád vadilo, ale nedokázala jsem přijít na to co. Ovšem když měl Oleg trošku více záběrů na obličej, tak se mi rozbřesklo, kde jsem tohodle modrookáče už viděla :) Od dob, co dělal parťáka K. Rodenovi v 15 minutách je, pravda, sice o něco starší, ale na charismatu mu to rozhodně neubralo :) A Petrohrad je opravdu spektakulární město. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama