Reklama

Reklama

Lord El-Melloi II-sei no džikenbo: Rail Zeppelin Grace Note

(seriál)
  • Japonsko ロード・エルメロイⅡ世の事件簿 -魔眼蒐集列車 Grace note- (více)
Trailer 1
Japonsko, (2018–2021), 6 h 15 min (Minutáž: 23–52 min)

Epizody(15)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (4)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Fantastická animace určitě se jedná o jiný kafčo než Apocrypha. Oceňuji, že jsme se podívali do Clock Toweru, to je něco, co jsem chtěl vidět už od konce UBW. Detektivní příběhy Wavera jsou radost pohledět a muzika Yuki Kajiury stále stojí za to předně reference k Fate/Zero. Stejně tak reference ke všemu napříč Fate (Bazet, Kairi, Clause). Speciálně finále ve vlaku stálo hodně za to. Za mne osobně za plný počet a určitě se těším na pokračování. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuta 1. epizoda, drop] Říkám si, kdy osobně už Fate spin offům dám mentální vale a přestanu cokoliv očekávat. Možná teď? Časté klišé (a které mi srdnatě pije krev), kde se postavy rádoby tváří šíleně inteligentně a několik tahů napřed, je počet předaných informací, které soupeře evidentně překvapí/zaskočí (animace zvětšených očních bulv či nejklasičtější "NANI?!" nesmí chybět). Na to mám moc málo prstů na každé ruce, abych to v tomto díle zvládl spočítat. Není postavy, která by si zde nezasloužila aspoň jeden výchovňák přes palici a dorazily mě naprosto tristní pokusy o gagy (kurnik, pro mě blití krve prostě vtipný není?). Mrzí mě, že po A-1 s Apocryphou si to teď odskáče docela šikovná TROYCA, ale aspoň se poučí. Mně to to taky chvíli trvalo. ()

Reklama

Myslivir 

všechny recenze uživatele

Jestli celému Fate univerzu něco scházelo, byla to právě tahle civilní a přízemní odbočka. Opravdu pozoruhodná je zde práce s worldbuildingem, jelikož jsou magie a její pravidla ukázány z jiné perspektivy, a detektivní nátura zápletek příběhu jedině prospívá. Jen prvnímu a závěrečnému dílu chybí nějaká větší provázanost se zbytkem, tak jako i seriálu jako celku chybí výraznější postavy (s výjimkou ústřední dvojice). ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Fate/Apocrypha jsem ještě neměla možnost vidět (a dle hodnocení a komentářů se nejspíš jedná o průšvih). Tak nějak celkově nejsem moc velký fanoušek "Fate franchise". Co se ovšem tohoto dílka týká - Waver Velvet spolu s Riderem byly jediné postavy, kvůli kterým jsem Fate/Zero nakonec i dokončila. Takže, když jsem se dozvěděla, že uvidím Waverův seriál (a že vypadá fakt handsome jako starší :D), kterak bude řešit různé případy, řekla jsem si: Proč ne? A nakonec jsem se i příjemně bavila. Klidně bych si dala i druhou sérii. ()

Galerie (585)

Reklama

Reklama